BSI Green KILL 2,5 liter – tegen groene aanslag 500m2

17.79

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Zowel het verwijderen als het voorkomen van groene aanslag is eenvoudig met BSI Green kill. Het product is toepasbaar op verschillende oppervlaktes zoals stenen, muren, daken en tegelpaden. Daarnaast zijn bijvoorbeeld ook ramen, grafzerken of tuinmeubelen uitstekend te reinigen.

Het gebruik:
Wanneer u op bijvoorbeeld tegelpaden, muren of daken de groene aanslag wilt verwijderen of voorkomen mengt u 500ml product met 10 liter water. U kunt het product vervolgens toepassen door middel van te spuiten, gieten of te schrobben. Na het afsterven van de aanslag kunt u de resten met een borstel of hogedrukspuit verwijderen. Doorgaans is dit echter niet nodig en zullen de restanten door invloed van wind en regen zelf verdwijnen.

Als u groene aanslag op bijvoorbeeld ramen wilt verwijderen houdt u een meng verhouding aan van 5% (1 liter : 20 liter water) en borstel of spuit het oppervlak schoon. Na enkele dagen kan u de restanten van de aanslag er met een harde straal vanaf spuiten. Wanneer u de aanslag wilt voorkomen moet er niet na worden gespoten.

Inhoud: 2,5 liter
oppervlakte: tot 500m2

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 419 Categorieën: ,

Bsi Green Kill

Zowel het verwijderen als het voorkomen van groene aanslag is eenvoudig met BSI Green Kill. Het product is toepasbaar op verschillende oppervlaktes zoals stenen, muren, daken en tegelpaden. Daarnaast zijn bijvoorbeeld ook ramen, grafzerken of tuinmeubelen uitstekend te reinigen.

Het gebruik

Wanneer u op bijvoorbeeld tegelpaden, muren of daken de groene aanslag wilt verwijderen of voorkomen mengt u 500ml product met 10 liter water. U kunt het product vervolgens toepassen door middel van te spuiten , gieten of te schrobben. Na het afsterven van de aanslag kunt u de resten met een borstel of hogedrukspuit verwijderen. Doorgaans is dit echter niet nodig en zullen de restanten door invloed van wind en regen zelf verdwijnen.
Indien u groene aanslag op bijvoorbeeld ramen wilt verwijderen houdt u een meng verhouding aan van 5% (1 liter : 20 liter water) en borstel of spuit het oppervlak schoon. Na enkele dagen kan u de restanten van de aanslag er met een harde straal vanaf spuiten. Als u de aanslag wilt voorkomen moet er niet na worden gespoten.

Specificaties

Inhoud: 2,5 liter
oppervlakte: tot 500m2

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

BSI

Werkzame stof

Didecyldimethylammoniumchloride

Toelatingsnummer

12881/N

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

BSI Green KILL 2,5 liter - tegen groene aanslag 500m2

BSI Green KILL 2,5 liter - tegen groene aanslag 500m2