Wespenval – Exclusief lokstof

12.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Vang Wespen, aasvliegen en fruitvliegjes – Ideaal voor op terras of in de tuin!

Voorkom de overlast van wespen en fruitvliegjes door het plaatsen van deze Wespenval.
Bij de val wordt geen lokstof meegeleverd. Een val is geschikt voor ongeveer 10m2 en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Zeer geschikt voor terrassen!

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 65 Categorieën: , ,

Wespenval

De Wespenval Exclusief lokstof van ongedierteproducten.nl is geschikt voor een oppervlakte van ongeveer 10m2. Hang de val op ongeveer 2 à 3 meter hoog en voorzie deze van een lokstof. Deze lokstof zorgt ervoor dat wespen en fruitvliegen zich aangetrokken voelen tot de val waarin ze vervolgens zullen verdrinken.

Gebruik van het product

Plaats elke 12 tot 15 meter van de plek die u wesp vrij wilt houden van wespen of vliegen een Wespenval. Zorg ervoor dat de val op ongeveer 1 meter hoog komt te hangen.
Het is aan te raden om meerdere vallen in verschillende richtingen te plaatsen. Op deze manier vangt u het meeste aantal wespen weg.
Vul de wespenvallen tot ongeveer 5 cm hoogte met Bsi wespenlokstof. Tijdens de zomerperiode adviseren wij de vloeistof in de wespenval elke 2 weken te verversen.
De toepassing van dit product vind plaats in de maanden april tot en met oktober.

overlast van vliegen

Wanneer u vooral overlast van vliegen heeft adviseren wij de Wespenval te vullen met een vliegenlokstof. Deze lokstof zorgt ervoor dat de vliegen tot de val worden aangetrokken. Hierdoor neemt de overlast in korte tijd af.

Toepassing van het product

Schroef het deksel van de Wespenval en doe hier 1 à 2 doppen lokstof in. Vervolgens vult u de val tot de streep aan met water en hangt de val op. Zorg ervoor dat de val op een hoogte van ongeveer 2 tot 3 meter komt te hangen.

Wat wilt u bestrijden?

Wespenval - Exclusief lokstof

Wespenval - Exclusief lokstof