Wespen en Vliegenval (exclusief vloeistof) Kom-model

16.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Vang Wespen, aasvliegen en fruitvliegjes – Ideaal voor op terras of in de tuin!

Voorkom de overlast van wespen en fruitvliegjes door het plaatsen van deze val.
Bij de val wordt geen lokstof meegeleverd. Een val is geschikt voor ongeveer 10m2 en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Zeer geschikt voor terrassen!

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 544 Categorieën: , , ,

Wespen en vliegenval

De wespen en vliegenval van ongedierteproducten.nl is geschikt voor een oppervlakte van ongeveer 10m2. Hang de val op ongeveer 2 à 3 meter hoog en voorzie deze van een lokstof. Deze lokstof zorgt ervoor dat wespen en fruitvliegen zich aangetrokken voelen tot de val waarin ze vervolgens zullen verdrinken.

Gebruik met wespenlokstof

Bsi wespenlokstof heeft een unieke en is voor wespen onweerstaanbaar. De lokstof is geschikt voor gebruik in alle wespenvallen zoals bijvoorbeeld in de wespenval van BSI.

Gebruik van het product

Plaats elke 12 tot 15 meter van de plek die u wesp vrij wilt houden een wespen val. Zorg ervoor dat de val op ongeveer 1 meter hoog komt te hangen.
Het is aan te raden om meerdere vallen in verschillende richtingen te plaatsen. Op deze manier vangt u het meeste aantal wespen weg.
Vul de wespenvallen tot ongeveer 5 cm hoogte met Bsi wespenlokstof. Tijdens de zomerperiode adviseren wij de vloeistof in de wespenval elke 2 weken te verversen.
De toepassing van dit product vind plaats in de maanden april tot en met oktober

Gebruik met Vliegenlokstof

De Bsi Vliegenlokstof is vanwege de samenstelling zeer doeltreffend. Naast de enorme aantrekkingskracht zorgt de lokstof ook voor een snellere vertering van de vliegen. Hierdoor neemt de capaciteit van de val toe. De lokstof is onder andere geschikt voor gebruik in de BSI vliegenval.

Toepassing van het product

Schroef het deksel van de BSI vliegenval en doe hier 1 à 2 doppen Bsi Vliegenlokstof in. Vervolgens vult u de val tot de streep aan met water en hangt de val op. Zorg ervoor dat de val op een hoogte van ongeveer 2 meter komt te hangen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Wat wilt u bestrijden?

Wespen- en Vliegenval (exclusief vloeistof)

Wespen en Vliegenval (exclusief vloeistof) Kom-model