Weitech Draadklem Mollen – 2 Stuks

7.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd
  • 2 stuks
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Herbruikbaar
Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Weitech Draadklem Mollen – WK5000

Deze Weitech Draadklem helpt u snel van mollen af die bij u in de tuin zitten, de klem is makkelijk te plaatsen en eenvoudig in gebruik.

Mollen

Molshopen in moestuinen, gazons, sportvelden en bijvoorbeeld pas gezaaide akkers, zijn vaak een reden om de mol te bestrijden. Mollen kunnen namelijk flink wat schade toebrengen. Dit bijna blinde, ondergronds levende zoogdier met de zachte zwarte vacht heeft iets kwetsbaars en aandoenlijks, maar is een harde, ondergrondse werker die de bodem luchtig maakt, draineert en vele schadelijke insecten opruimt.

Helaas wordt hun werk niet door iedereen zo positief gewaardeerd. Door de vele hopen en gangen wordt de graszode beschadigd, worden planten los gewroet en kunnen sportmensen en dieren blessures oplopen. De mol leeft allen in zijn eigen gangenstelsel. Enkel in de paartijd vormen ze paartjes. Doordat hun territoria kunnen overlappen, communiceren mollen met elkaar door middel van geuren en geluiden. Er worden zowel oppervlakkige gangen (de jaaggangen of mollenritten) als dieper gelegen gangen (tot op een diepte van 120 cm) gegraven. Oppervlakkige gangen graaft een mol met een snelheid van 12 tot 15 meter per uur, bij voorkeur in losse, grond waarin ook veel wormen zitten en waar de grondwaterstand niet hoog is.

Extra informatie

Merk

Weitech

Voor bestrijding van:

Mollen

Inhoud

2 stuks

Manier van bestrijden

Klem

Wat wilt u bestrijden?

Weitech Draadklem Mollen

Weitech Draadklem Mollen - 2 Stuks