PEST-STOP Vogelverjager met bewegingssensor

59.95

Uitverkocht

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Deze vogelverjager is van zeer stevig materiaal gemaakt. De Elektronische vogelverjager maakt een einde aan uw vogeloverlast! Werkt oa. tegen duiven, kraaien, meeuwen en spreeuwen. Gebruik: Doormiddel van een bewegingssensor kan de verjager zien wanneer er een vogel in de buurt is. Wanneer de vogel dichtbij komt, maakt het apparaat een geluid, waardoor de vogel schrikt en wegvliegt.Soort geluid: Roep van havik, spreeuw en meeuw. Instelbaar volume.Nachtbescherming: apparaat werkt niet in het donker.Sensor-afstand: maarliefst 15 meter! Afstelling 4 standen.Afstelling A: Uit Afstelling B: Bewegingssensor Afstelling C: Om de 5 minuten 5 seconden. Afstelling D: Om de 10 minuten 5 seconden. Low battery signaal: knipperende led.Apparaat op 4 baby C batterijen. Inhoud: 1

Duif: In België en Nederland komt een aantal duivensoorten voor, waarvan sommige zich sterk aan de mens hebben aangepast. De rotsduif bijvoorbeeld is een voorouder van de tamme stadsduif die overal in de grote steden aangetroffen kan worden, volgens sommigen zelfs in te groten getale. De duif is een beschermde diersoort in Nederland en mag niet met chemische producten bestreden worden. Schade: Vervuiling van de omgeving (gemiddeld 14 kg mestproductie per jaar per duif) en daardoor stank overlast. Duiven kunnen gastheer zijn van allerlei parasieten zoals: mijten, teken, vlooien en luizen. Nesten veroorzaken verstoppingen van regenpijpen en dakgoten; hun ammoniakhoudende uitwerpselen tasten steen en andere gevelmaterialen aan en bevuilen straten en woningen. Preventie: Ongedierteproducten.nl heeft verschillende materialen zoals netten en naaldstrips waarmee men de duiven het nestelen onmogelijk kan maken. Bestrijding: Indien men duiven gaat vangen met vangkooien, een net of anderszins, dient men te beschikken over een opvang voor geringde duiven en deze 3 weken te bewaren om de eigenaar in de gelegenheid te stellen tot terug vragen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Pest-Stop

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

PEST-STOP Vogelverjager met bewegingssensor

PEST-STOP Vogelverjager met bewegingssensor

59.95