Vogelnet zwart – 10×10 meter – maaswijdte 28mm

149.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Vogelwering doodmiddel van Vogelnet zwart – 10×10 meter – maaswijdte 28 mm is de perfecte- en meest gebruikte methode om uw vogelproblemen op te lossen. De vogelnetten zijn diervriendelijk en niet pijnlijk voor vogels. Het vogelnet vormt een fysieke barrière tegen het binnendringen van vogels en voorkomt dat vogels terug kunnen keren naar hun favoriete nestel- of slaapplaats. Hierdoor gaan vogels op zoek naar een ander gebied om te slapen, of om zich te nestelen.

Het is te gebruiken op- en aan gebouwen, tuinen, akkers, woningen en appartementen. Deze vogelnetten worden in de professionele bestrijding gebruikt en voldoen aan de hoogste eisen. De netten rekken niet uit. Zeker 10 jaar te gebruiken. Absorbeert geen water. Geknoopt polyethyleen. Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten en kleuren. Soorten vogels / nettenmussen; maaswijdte 19mm spreeuwen, maaswijdte 28mm duiven, maaswijdte 50mm en meeuwen maaswijdte 75mm.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 805 Categorie:

<h2>Vogelnet zwart – 10×10 meter – maaswijdte 28mm</h2>
Vogelwering doodmiddel van Vogelnet zwart – 10×10 meter – maaswijdte 28mm is de perfecte manier om uw vogelproblemen op te lossen. Hebben vogels uw gebouw uitgekozen om op te landen? Het vogelnet kan overal gebruikt worden waar vogels graag zitten of slapen. Attack beschikt over vogelnVogelnet zwart 5×2 meter – maaswijdte 22mmetten in alle kleuren en maten. De vogelnetten kunnen overal aangebracht worden waar de problemen voorkomen. De vogelnetten zijn diervriendelijk en niet pijnlijk voor vogels. Alle netten zijn gemaakt van geknoopt polyethyleen dat geen water absorbeert, niet uitrekt, UV stabiel en chemisch inert is. Gemiddeld weerstaat een net in de Benelux door zon uitgestraald UV licht over een periode van meer dan 10 jaar. Het  net is opgebouwd uit speciale z.g. monofilamenten met een dikte van 0.3 mm. Deze monofilamenten worden gevlochten tot strengen van respectievelijk 4, 6 of 9 draden.

Ondervindt u bijvoorbeeld vooral overlast van grote vogels zoals duiven, meeuwen of kauwen dan volstaat een groter maaswijdte. Deze is minder zichtbaar als de kleinere maaswijdtes terwijl hij even effectief is in het weren van de grote vogels. Kleine vogels als de huismus en koolmees weten hun weg vaak nog wel te vinden door deze netten. Heeft u liever helemaal geen vogels op uw gebouw, onder de overkapping of parkeergelegenheid dan is een kleinere maaswijdte ideaal. Hiermee worden alle vogels geweerd.

De vogelnetten van Attack zijn speciaal ontworpen voor het weren van vogels. Het vogelnet vormt een fysieke barrière tegen het binnendringen van vogels en voorkomt dat vogels terug kunnen keren naar hun favoriete nestel- of slaapplaats. Hierdoor gaan vogels op zoek naar een ander gebied om te slapen, of om zich te nestelen. De vogelnetten vormen een onmiddellijke, effectieve en discrete oplossing om vogels van uw gebouw te weren.

<h2>Overlast van vogels</h2>
De overlast die vogels meebrengen kan groot zijn. Zo kunnen vogels zich gaan nestelen op richels en daken van gebouwen. Daarnaast kunnen uitwerpselen van vogels een enorme schade aanrichten aan bijvoorbeeld auto’s of gebouwen. Doordat de uitwerpselen van bijvoorbeeld de duif zuren bevat kan de duivenpoep gevels aantasten. Naast alle kosten die het reinigen van een gevel met zich meebrengt is de veiligheid en hygiëne ook een belangrijk onderdeel. Duivenpoep bevat namelijk mogelijke parasieten of ziektes. Houdt er bij het schoonmaken dus altijd rekening mee dat u beschermende handschoenen draagt.

<h2>Het Gebruik</h2>
Het Vogelnet zwart – 10×10 meter – maaswijdte 28mm aanbrengen doormiddel van bijvoorbeeld tie-rips. Vogelnetten zijn zeer licht van gewicht waardoor ze gemakkelijk aan dunne paaltjes opgehangen kunnen worden.

Attack beschikt ook over andere vogelweringsmaterialen, zoals <a href=”https://ongedierteproducten.nl/terrorhawk-terrorkite-7-meter-set-vogelverschrikkers/”>Terror Hawk + Terror Kite 7 meter SET Vogelverschrikkers</a>

<h2>Samenvattend</h2>
Vogelnet in de kleur zwart
10×10 meter
Minder hinder van vogels
Diervriendelijk
Effectief

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

identifier_exists

Wat wilt u bestrijden?

Vogelnet zwart - 10x10 meter - maaswijdte 28mm

Vogelnet zwart - 10x10 meter - maaswijdte 28mm