Vogelnet stone (beige) – 5×5 meter – maaswijdte 19mm

59.98

Beschikbaar via nabestelling

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Vogelwering doormiddel van een vogelnet is de perfecte- en meest gebruikte methode om uw vogelproblemen op te lossen. De vogelnetten zijn diervriendelijk en niet pijnlijk voor vogels. Het vogelnet vormt een fysieke barrière tegen het binnendringen van vogels en voorkomt dat vogels terug kunnen keren naar hun favoriete nestel- of slaapplaats. Hierdoor gaan vogels op zoek naar een ander gebied om te slapen, of om zich te nestelen.

Het is te gebruiken op- en aan gebouwen, tuinen, akkers, woningen en appartementen. Deze vogelnetten worden in de professionele bestrijding gebruikt en voldoen aan de hoogste eisen. De netten rekken niet uit. Zeker 10 jaar te gebruiken. Absorbeert geen water. Geknoopt polyethyleen. Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten en kleuren. Soorten vogels / nettenmussen; maaswijdte 19mm spreeuwen, maaswijdte 28mm duiven, maaswijdte 50mm en meeuwen maaswijdte 75mm.

Formaat: 5 x 5 Meter
Maaswijdte: 19mm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 318 Categorieën: ,

Vogelnet stone (beige) – 5×5 meter – maaswijdte 19mm

Vogelwering door middel van Vogelnet stone (beige) is de perfecte manier om uw vogelproblemen op te lossen. Hebben vogels uw gebouw uitgekozen om op te landen? Het vogelnet kan overal waar vogels graag zitten of slapen gebruikt worden. Wij beschikken over vogelnetten in alle kleuren en maten. De vogelnetten kunnen overal worden aangebracht waar de problemen voorkomen. De vogelnetten zijn diervriendelijk en niet pijnlijk voor vogels. Alle netten zijn gemaakt van geknoopt polyethyleen dat geen water absorbeert, niet uitrekt, UV stabiel en chemisch inert is. Gemiddeld weerstaat een net in de Benelux door zon uitgestraald UV licht over een periode van meer dan 10 jaar. Het net is opgebouwd uit speciale z.g. monofilamenten met een dikte van 0.3 mm. Deze monofilamenten worden gevlochten tot strengen van respectievelijk 4, 6 of 9 draden.

Ondervindt u bijvoorbeeld overlast van veel grote vogels zoals duiven, meeuwen of kauwen dan volstaat een groter maaswijdte. Deze is minder zichtbaar als de kleinere maaswijdtes terwijl hij net zo effectief is in het weren van de grote vogels. Kleine vogels zoals de huismus en de koolmees weten hun weg vaak nog wel door deze netten te vinden. Indien u liever helemaal geen vogels op uw gebouw, onder de overkapping of parkeergelegenheid dan is een kleinere maaswijdte ideaal. Hiermee worden alle vogels geweerd.

Onze vogelnetten zijn speciaal ontworpen voor het weren van vogels. Het vogelnet vormt een fysieke barrière welke het binnendringen van vogels tegengaat. Daarnaast voorkomt een net dat vogels terug kunnen keren naar hun favoriete nestel- of slaapplaats. Hierdoor gaan vogels op zoek naar een ander gebied om te slapen, of om zich te nestelen. De vogelnetten vormen een onmiddellijke, effectieve en discrete oplossing om vogels van uw gebouw te weren.

Overlast van vogels

De overlast die vogels meebrengen kan groot zijn. Zo kunnen vogels zich gaan nestelen op richels en daken van gebouwen. Daarnaast kunnen uitwerpselen van vogels een enorme schade aanrichten aan bijvoorbeeld auto’s of gebouwen. Doordat de uitwerpselen van bijvoorbeeld de duif zuren bevat kan de duivenpoep gevels aantasten. Naast alle kosten die het reinigen van een gevel met zich meebrengt is de veiligheid en hygiëne ook een belangrijk onderdeel. Duivenpoep bevat namelijk mogelijke parasieten of ziektes. Houdt er bij het schoonmaken dus altijd rekening mee dat u beschermende handschoenen draagt.

Het Gebruik

Het Vogelnet stone (beige) aanbrengen door middel van bijvoorbeeld tie-rips. Vogelnetten zijn zeer licht van gewicht waardoor ze gemakkelijk aan dunne paaltjes opgehangen kunnen worden.

Wij beschikken ook over andere vogelweringsmaterialen, zoals Terror Hawk + Terror Kite 7 meter SET Vogelverschrikkers

Samenvattend

Vogelnet in de kleur zwart
5x meter Maaswijdte 19mm
Minder hinder van vogels
Diervriendelijk
Effectief

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Killgerm

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Vogelnet stone (beige) - 5x5 meter - maaswijdte 19mm

Vogelnet stone (beige) - 5x5 meter - maaswijdte 19mm