Lijmkaarten lamp

Lijmkaart lampen

Wilt u een professionele vliegenlamp aanschaffen? Dan bent u bij de lijmkaart vliegenlampen op de juiste plaats! Deze lampen zijn visueel uitstekend om op te hangen in bijvoorbeeld uw restaurant, kantoorpand of in een productie hal. Heeft u al een lijmkaart vliegenlamp hangen? Wij hebben ook de tl-lampen en de lijmkaarten in ons assortiment. Wilt een mooie lamp voor in uw restaurant? Wij van ongedierteproducten.nl raden u dan de Chameleon Uplight of de Chameleon 1×2 discretion aan!

Lijmkaart vliegenlampen

De lijmkaart vliegenlampen zijn vaak wat duurder in aanschaf als de elektrocutie vliegenlampen. Dit omdat deze kwalitatief er beter uit zien en een betere werking hebben. Ze gebruiken wel dezelfde methode om de vliegen te lokken alleen zorgt een lijmplaat achter de tl-lampen ervoor dat de gelokte insecten blijven vastzitten. In tegenstelling tot de elektrocutie lamp zijn alle vliegen, muggen motten en soms zelfs wespen die in de lamp terecht komen altijd gevangen. Bij een elektrocutie toestel kan het zo zijn dat als het insect te groot is deze niet dood gaat maar alleen verdoofd word en daarna alsnog weg vliegt.

Meest effectieve manier van vliegen vangen

Heeft u een vliegenlamp aangeschaft en wilt u deze ophangen? Zorg dan dat uw vliegenlampen ongeveer tussen de 1,5 en 2.0 meter van de grond hangt. Op deze hoogte heeft de vliegenlamp de meeste kans om vliegen te vangen. Daarnaast is het verstandig om de lamp niet te dicht bij een andere lichtbron op te hangen, dit kan er namelijk voor zorgen dat het effect van de blauwe tl-lampen niet genoeg is. Deze lampen werken vaak ook het beste in wat donkerdere omstandigheden, daarom is het wel verstandig om de lamp s’ avonds aan te zetten. Dan zou de lamp eventueel om kosten te besparen overdag uit kunnen.

Vervanging onderdelen

In tegenstelling tot de elektrocutie lampen hebben de lijmkaart lampen vaak wel wat meer onderhoud nodig. Wij raden daarom ook aan de lijmkaart van de lamp in ieder geval 3x per jaar te vervangen. Dit is wel afhankelijk van de hoeveelheid overlast die u heeft, heeft u heel veel overlast van vliegen raden wij aan 1x per maand even een kijkje te nemen of de lijmkaart nog gebruikt kan worden. Daarnaast raden wij u aan om jaarlijks de tl-lampen preventief te vervangen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu