Elektrocutie lampen

De elektrische vliegenlamp is een veel gebruikt product om gemakkelijk en snel vliegen mee af te vangen. Heeft u bijvoorbeeld last van vliegen in uw huis, restaurant of kantoor? Dan is een vliegenlamp een ideale oplossing om van uw probleem af te komen! De lampen zijn voorzien van een blauwe loklamp waar de vliegen, muggen en motten of af komen. Daarna zullen zij in de lamp vliegen waar een elektrisch rooster zit dat ze met een schok zal doden.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Elektrocutie vliegenlampen

De vliegenlamp is een veel gebruikte manier voor het afvangen van vliegen. Door het gebruik van de Tl-lampen waarmee de insecten worden gelokt is het een zeer effectief systeem. Vaak worden deze lampen ook gebruikt bij veel overlast van vliegen of muggen. Ook zijn deze lampen ideaal als u bijvoorbeeld lekker s' avonds in de tuin of op de camping zit.

Meest effectieve manier van vliegen vangen

Heeft u een vliegenlamp aangeschaft en wilt u deze ophangen? Zorg dan dat uw vliegenlampen ongeveer tussen de 1,5 en 2.0 meter van de grond hangt. Op deze hoogte heeft de vliegenlamp de meeste kans om vliegen te vangen. Daarnaast is het verstandig om de lamp niet te dicht bij een andere lichtbron op te hangen, dit kan er namelijk voor zorgen dat het effect van de blauwe tl-lampen niet genoeg is. Deze lampen werken vaak ook het beste in wat donkerdere omstandigheden, daarom is het wel verstandig om de lamp s' avonds aan te zetten. Dan zou de lamp eventueel om kosten te besparen overdag uit kunnen.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Categorie
    1. Elektrocutie lampen
Toxisch
Merk
  1. Eurom
  2. Knock Off
Prijs
Toepassing

 

morgen in huis

Bestelt u op werkdagen voor 16:00? Dan heeft u het product morgen in huis.

 

gratis verzonden

Bestelt u voor meer dan €40? Dan is de verzending helemaal gratis.

 

veilig betalen

iDEAL, PayPal, AfterPay of gewoon cash aan de deur.

 

het beste advies

We leggen je binnen 1 minuut uit hoe je zelf aan de slag kunt.