Vliegenlampen

Heeft u last van vliegen in uw huis, restaurant, kantoor of bedrijfshal? Dan is een vliegenlamp een goede uitkomst. Wij hebben 2 type vliegen lampen in ons assortiment, kiest u voor de elektrocutie vliegenlamp of toch voor de lijmkaart vliegenlamp? Bijde lampen zijn geschikt voor het afvangen van vliegen. Heeft u overlast van vliegen buitenshuis kijk dan ook naar bijvoorbeeld onze vliegenvangzak, deze zak kan tot 20.000 vliegen vangen en is zeer effectief buitenshuis. 

Artikelen 1 tot 12 van 39 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 39 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Van hoog naar laag sorteren

Vliegen overlast?

Vliegenoverlast is een steeds meer voorkomend probleem in huis, kantoor etc. Doordat het steeds warmer word in Nederland komt er ook steeds meer overlast van vliegen, muggen en wespen. Daarom is het gebruik van een vliegenlamp een uitstekend oplossing voor het afvangen van bijvoorbeeld huiskamer vliegen, clustervliegen, fruitvliegjes, motten, wespen en muggen. Er zijn daarvoor verschillende soorten lampen te verkrijgen. U kunt kiezen tussen een elektrocutie lampen of lijmkaart lampen. De lampen werken uitstekend tegen allerlei soorten insecten. Het grote voordeel van lijmkaart lampen is dat de lijm zo sterk is dat er ook wespen op blijven zitten (deze worden overigens niet aangetrokken door het blauwe licht). Ook kan er door bestrijdingsbedrijven makkelijker worden gemonitord en zo de werking van het toestel bijhouden en waar nodig aanpassen.

Elektrocutie vliegenlamp

De elektrocutie vliegenlamp word vaak in huis gebruikt omdat deze wat goedkoper is dan de lijmkaart vliegenlampen. De lamp werkt wel hetzelfde als de lijmkaart lamp alleen worden de vliegen gedood door een schok en niet door het vastplakken aan de lijmkaart. De vliegen worden wel aangetrokken door de blauwe lampen.

Lijmkaart vliegenlamp

De lijmkaart vliegenlamp is over het geheel gezien de betere vliegenlamp. Deze lampen zijn vaak van top kwaliteit en in verschillende grote te verkrijgen. Door het gebruik van de lijmkaart blijft de lamp zelf zeer schoon en hoeft deze niet vaak schoon gemaakt te worden. Vaak worden deze lampen in restaurants gebruikt daar worden vaak de Chameleon Uplight lampen gebruikt. Of als u overlast heeft en u wilt niks aan de muur kunt u kiezen voor de Chameleon on-top pro. Deze lamp kunt u gemakkelijk in een systeem plafond hangen.

Voor meer informatie over een van deze lampen kunt altijd even contact opnemen met ons op 072-5345600 of via de mail op info@ongedierteproducten.nl

Winkelen per

Selectie verfijnen

Categorie
 1. Vliegenlampen
Toxisch
Merk
 1. Armadilha
 2. Eurom
 3. I-trappy
 4. Insect-o-cuter
 5. Insectron
 6. Knock Off
 7. Pestwest
 8. Phillps
 9. Sylvania
Prijs
Toepassing

 

morgen in huis

Bestelt u op werkdagen voor 16:00? Dan heeft u het product morgen in huis.

 

gratis verzonden

Bestelt u voor meer dan €40? Dan is de verzending helemaal gratis.

 

veilig betalen

iDEAL, PayPal, AfterPay of gewoon cash aan de deur.

 

het beste advies

We leggen je binnen 1 minuut uit hoe je zelf aan de slag kunt.