Victor muizen lijmplank – per stuk

0.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Geschikt voor het vangen van muizen, zilvervisjes, kakkerlakken en andere kruipende insecten!


De lijmplank van Victor beschikt over een sterke lijmlaag waar het ongedierte goed aan blijft plakken. Plaats de lijmval altijd langs wanden en plinten daar waar u overlast heeft. Doordat muizen vaak langs de randen lopen heeft u hier de beste kans om ze te vangen. U kunt de muizen lijmplank vlak op de grond gebruiken. Indien gewenst kunt u de kaart vouwen in de vorm van een tunnel.

Inhoud: Per stuks (ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)
Afmeting: 24×10 cm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Victor muizen lijmplank

Al jaren zijn de Victor muizen lijmplank een veel verkopend product in ons assortiment. Dat Victor altijd een kwalitatief goed product aflevert is hier uiteraard één van de belangrijkste redenen voor. De lijmkaarten van Victor beschikken over een sterke lijmlaag waar zowel muis, kakkerlak als kruipend insect bij contact aan vast blijft plakken.

Het gebruik van een lijmplank

Een lijmkaart werkt heel simpel, u haalt de beschermfolie eraf en plaatst de val op de grond. Het ongedierte loopt erover heen en zit vast.
Om zo effectief mogelijk de val uit te zetten is het wel van belang om te weten waar u de grootste kans heeft om iets te vangen. Belangrijk hiervoor is het achterhalen van de vast looproute van de muis. Muizen zijn gewoonte dieren en lopen bijna altijd dezelfde route door u huis. Zodra u bekend bent met deze route is het vangen van de muis met de Victor muizen lijmplank een koud kunstje. Zorg ervoor dat u de lijmplanken altijd langs randen (wanden, plinten, etc.) op de looproute van de muis legt.

Hoe bepaal ik de looproute van de muis?

Kijk uit naar uitwerpselen en knaagsporen. De uitwerpselen van een muis zijn ongeveer 3 tot 8 mm groot en lijken een beetje op hagelslag. Een muis kan tussen de 60 en 80 keutels op een dag leggen waardoor dit vaak goed zichtbaar kan zijn. Als u aan de hand van de uitwerpselen en knaagsporen nog niet met zekerheid de looproute van de muis kunt bepalen, kunt u gebruik maken van een oude truc: Bakmeel.
U strooit simpelweg wat bakmeel over de grond waar u verwacht dat de muizen zich bevinden. Wanneer de muizen door het bakmeel lopen verraden hun sporen de looproute die ze afleggen.

Preventie

Voorkom dat muizen u huis binnen kunnen dringen door gaten en kieren in de buitenmuur te dichten met staalwol of Mouseshield. Doordat een muis door een gaatje van slechts 6 mm kan kruipen is het kleinste gaatje voldoende om naar binnen te sluipen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Victor

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Victor muizen lijmplank - per stuk

Victor muizen lijmplank - per stuk