Victor muizen lijmplank – Holdfast – Voordeel verpakking 72 stuks

71.50

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Kom nu van uw muizen af met de muizen lijmplanken van Victor!

Inhoud: 72 stuks
Deze lijmplank is al jaren een topper in ons assortiment! Door de aantrekkelijke geur van pindakaas en een formaat van 23cm is deze lijmplank zeer effectief.

Om het extra aantrekkelijk voor de muis te maken kunt u altijd gebruik maken van wat extra lokstof

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Het product

Overlast van muizen gaat u te lijf met de Victor muizen lijmplank. Met 23cm en een sterke lijmlaag vangt u de muizen in een handomdraai.Victor muizen lijmplank holdfast
Victor is al jarenlang één van de toonaangevende leveranciers van ongedierteproducten en staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit.

Het gebruik en de plaatsing van een lijmplank

De plaatsing van de Victor muizen lijmplank is zeer belangrijk voor het halen van een goed resultaat. Om te bepalen waar u de lijmplank het beste neer kunt leggen is het van belang om eerst te achterhalen waar de knaagdieren zich over het algemeen bevinden. U kunt dit in veel gevallen gemakkelijk herkennen aan de uitwerpselen die u tegenkomt. De uitwerpselen van een muis lijken een beetje op hagelslag en zijn tussen de 3 en 8 mm groot. Doordat een muis tussen de 60 en 80 keutels per dag kan leggen kunt u zich voorstellen dat dit op zal vallen. Daarnaast zijn uiteraard ook eventuele knaagsporen een goede indicatie waar de muis zich bevind. Wanneer u het na bovenstaand nog steeds lastig vind om de looproute van het knaagdier te bepalen kunt u gebruik maken van een oude truc. Strooi simpelweg wat bakmeel op de grond in de ruimte waar u overlast heeft. De sporen in het meel vertellen u vervolgens welke route de knaagdieren lopen.
Plaats de lijmplank altijd langs de wanden en plinten op de looproute van de muis.

Het gebruik van lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen is in Nederland zonder ontheffing niet toegestaan. De lijmkaarten mogen door winkels worden verkocht en gekocht door de gebruiker. Voor het gebruik van muizenlijm en lijmplanken heeft u echter een ontheffing nodig. Deze kunt u aanvragen via de rijksdienst voor ondernemend Nederland op www.rvo.nl.

Gebruik van lokstof

Ondanks dat de Victor muizen lijmplank voorzien is van een geur waar de muis door gelokt wordt kunt u het extra aantrekkelijk voor hem maken. Door een klein beetje extra lokstof op de lijmplank te doen maakt u het voor de muis onweerstaanbaar.

Preventie:

Zorg ervoor dat muizen niet binnen kunnen komen door het afsluiten van de toegangswegen. Controleer de buitenmuren van het pand op kleine gaatje en scheuren waar de knaagdieren door naar binnen zouden kunnen komen. Deze kunt u dichten met Mouseshield of Staalwol. Doordat muizen een inklapbaar skelet hebben is het kleinste gaatje (slecht 6mm!) voor het knaagdier voldoende om naar binnen te komen.

Extra informatie

Ean code

00072868133206

Wat wilt u bestrijden?

Victor muizen lijmplank - Holdfast - Voordeel verpakking 72 stuks

Victor muizen lijmplank - Holdfast - Voordeel verpakking 72 stuks