Victor Elektrische rattenval – M241

55.0069.95 (-21%)

Beschikbaar via nabestelling

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Victor Elektrische val voor ratten vangt tot 50 ratten!

De ideale val als u snel van uw ratten probleem af wil komen. Dit apparaat dood tot 50 ratten op 1 set van 4 type C batterijen.
Plaats het lokaas in hiervoor bestemde opening aan de achterzijde en schakel het apparaat aan. Voor het beste resultaat plaatst u de val langs uw plint.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Victor Elektrische rattenval

De Victor Elektrische rattenval is een moderne manier van ratten bestrijden. Het is de ideale manier om snel van ratten in huis af te komen. Doordat de ratten als gevolg van het hoge voltage binnen binnen enkele seconden worden gedood.
Met 1 set batterijen kunt u tot wel 50 ratten vangen!

Gebruik

Plaats in de hiervoor gemaakte opening aan de achterzijde van de elektrische rattenval een beetje lokaas. plaats deze vervolgens langs de plint in de ruimte waar u overlast heeft.
De rat loopt vervolgens de val in en wordt binnen enkele seconden gedood als gevolg van een elektrische schok. Zet de val eerst uit voordat u het lokaas bijvult.
Door middel van het groene lampje kunt u controleren of de val vol is en geleegd moet worden. U komt bij het legen niet in aanraking met de rat.

Veiligheid

Bij de ontwikkeling van de elektrische rattenval is rekening gehouden met de veiligheid van kinderen en huisdieren. Dankzij de constructie is het niet mogelijk om met de elektrische platen in aanraking te komen. Vandaar dat deze val als veilig kan worden beschouwt.

Voorkom knaagdierenoverlast

U kunt de overlast in de toekomst beter voorkomen als dat u deze nogmaals moet gaan bestrijden. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld etensresten direct op te ruimen. Ook het goed afdekken van opengemaakt voedsel voorkomt overlast. Naast deze voor de hand liggende methode is het belangrijk om de toegangswegen van de knaagdieren af te sluiten. Loop hiervoor de buitenmuur na op openingen en gaten en sluit deze af met MouseShield of staalwol. Een muis heeft aan een opening van slechts 6mm voldoende om naar binnen te kunnen komen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Victor

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Elektrische rattenval - Victor M241

Victor Elektrische rattenval - M241

55.0069.95 (-21%)

In winkelmand