Trapper muizenval – Mini Rex

2.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De Trapper muizenval Mini Rex is door zijn scherpe tanden een zeer efficiënte muizenval. Doordat de val van plastic gemaakt is kunt deze gemakkelijk reinigen om vervolgens weer opnieuw te gebruiken.

Doe een beetje eten of een lokstof op de val en plaats deze langs de randen of in een stil hoekje waar u overlast heeft en wacht geduldig af.

Inhoud: Per stuk

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Trapper muizenval Mini Rex

De Trapper muizenval Mini Rex is door zijn scherpe tanden een zeer efficiënte muizenval. Doordat de val van plastic gemaakt is kunt deze gemakkelijk reinigen om vervolgens weer opnieuw te gebruiken.

De plaatsing

Door simpelweg de scharnier van de Trapper muizenval om te buigen spant u de val. Om succesvol te zijn is een goede plaatsing cruciaal. Om te bepalen waar u de val het beste neer kunt zetten moet u eerst weten waar de muis zich gewoonlijk bevind. U kunt dit doen door te kijken waar de uitwerpselen van de muis liggen of waar u eventuele knaagschade heeft.
De uitwerpselen van de muis lijkt een beetje op hagelslag en is ongeveer 3 tot 8 mm groot.
Indien u twijfelt over de looproute die de muis aflegt kunt u altijd gebruik maken van bakmeel. Dit strooit u op de grond en zal vervolgens exact zien waar de muis gelopen heeft. Doordat muizen gebruikelijk dezelfde route afleggen kunt u dit bestempelen als een goede locatie voor de val.
Zorg er wel voor dat de muizenval altijd tegen de wand of in een rustig hoekje wordt geplaatst. Dit geeft het beste resultaat.

Alternatieven

Wanneer u niet met een Trapper muizenval wilt werken zijn er verschillende alternatieven te krijgen. Zo hebben wij bijvoorbeeld diervriendelijke muizenvallen waarmee u de muis na de vangst weer vrij kunt laten. Ook de elektrische muizenval wint de laatste jaren enorm aan populariteit. Bij deze vallen loopt de muis via een klein doolhofje tegen een plaatje aan waar hij een elektrische schok van krijgt. Na deze schok is de muis bijna opslag dood.

Preventie

Muizen overlast is voor een belangrijk deel te voorkomen door etensresten direct op te ruimen. Daarnaast is het goed afsluiten van opengemaakt voedsel ook zeer belangrijk. Naast deze voor de hand liggende methode is het belangrijk om de toegangswegen voor de muis af te sluiten. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door middel van een product als Mouseshield of staalwol.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Trapper

Wat wilt u bestrijden?

Trapper T-Rex rattenval

Trapper muizenval - Mini Rex