BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g.

9.19

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g.NIEUW: Nu voor Katten én Honden! BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g. strooikorrels voor buitenshuis. Krachtig ecologisch afweermiddel tegen honden en katten. Houdt ze weg van alle plaatsen waar je ze liever niet hebt. Kat en Hond weg bestaat uit natuurlijke korrels behandeld met planten extracten. De korrels vergaan in de aarde en leveren in zekere mate nog voedingsstoffen aan de plantenBSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g. voor opritten, paden, zaaibedden, bloembakken, speelzand,… BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g. is natuurlijk 100% product. BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g. heeft een aangename geur. Dosering: 100 g / 10 m² Inhoud: 600gr.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay

Honden: De hond is een geliefd en veel voorkomend huisdier in Nederland. Honden zijn er in zeer veel verschillende rassen en daardoor in allerlei soorten en maten. Over het algemeen doen honden hun behoefte buiten. Veel mensen storen zich aan de uitwerpselen op straat en speelveldjes. Er geldt daarom ook op veel plaatsen een opruimplicht. De grootste schade die honden aanrichten heeft voornamelijk betrekking op uitwerpselen en urine. Deze veroorzaken een troep en een onaangename lucht. Blaffende honden worden door veel mensen ook als hinderlijk ervaren. Er zijn verschillende manieren om honden uit uw tuin te houden, u kunt bijvoorbeeld voor honden verjagen peper gebruiken of voor honden verjagen ultrasoon geluid gebruiken. Maar allereerst zorg ervoor dat er geen etensresten in de tuin liggen waar honden door worden aantrokken. Strooi niet meer brood voor de vogels in de tuin dan dat ze meteen op kunnen eten. Zet een hek, schutting of heg om de tuin heen zodat de honden de tuin niet in kunnen lopen. Ongedierteproducten.nl heeft verschillende producten om honden uit uw tuin te weren zoals: Elektrische verjagers, afweersprays en hondenkorrels. Dit zijn betere middelen dan voor honden verjagen peper te gebruiken. Daarnaast kunt u ook voor honden verjagen ultrasoon geluid gebruiken, wat ook erg goed werkt. De meeste sprays zijn op basis van chili peper extracten. Deze extracten irriteren en geven een vieze smaak. Verder zijn er ook natuurlijke sprays en korrels die op basis van geur de honden weghouden. Het is niet wenselijk en toegestaan om honden te bestrijden. Daarom verkoopt Ongedierteproducten.nl uitsluitend producten om honden te weren.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

BSI

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g.

BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g.