AF Snappa transparant

5.00

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Professionele voerdoos voor muizen!

In deze AF Snappa voerdoos kunt u zowel van gif als de traditionele muizenval gebruik maken. De voerdoos wordt leeg geleverd.
Dankzij de inspectiegleuf aan de bovenzijde kunt u gemakkelijk zien of de klem is afgegaan.

Afmeting: 15 x 11 x 6.5 cm
Veiligheid: De voerdoos is voorzien van een sleutel waardoor de muizenval of het gif niet bereikbaar is voor huisdieren of kinderen.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
SKU: 1320 Categorieën: , ,

Het product

Doordat de gevangen muis van buitenaf niet zichtbaar is kan met de AF Snappa kan op discrete wijze aan muizenbestrijding worden gedaan.
Dit is ook één de eisen die worden gesteld in de voedselindustrie.
De inspectiegleuf aan de bovenzijde van het product is gemaakt zodat u van buitenaf wel kan zien of de klem is afgegaan.

Gebruik van de AF Snappa

Plaats de voerdoos in de ruimte waar u overlast heeft en probeer deze zo dicht mogelijk op de looproute van de muis te plaatsen.
Bij standaard overlast raden wij aan elke 5 meter een voerdoos te plaatsen. Indien de overlast groter is kan u de opschalen tot bijvoorbeeld elke 2 meter.

In de AF Snappa voerdoos kunt u zowel gif als een muizenval gebruiken.
De voerdoos is gemakkelijk te openen met de bijgeleverde sleutel.
Indien u gebruik maakt van gif is het belangrijk om geregeld de opname hiervan te controleren en het gif aan te vullen.

Veiligheid

Het ontwerp is op gemaakt dat u niet met de vingers in de AF Snappa voerdoos kan komen. Doordat de voerdoos enkel kan worden geopend met een sleutel is deze ook veilig voor huisdieren of kinderen.

preventie

Maatregelen (laten) treffen in het belang van de muiswering zoals het afdichten van ingangen en het verwijderen van voedsel. Muizen kunnen door gaatjes ten grote van 5-7 millimeter. Het is dus erg belangrijk om deze gaatjes te dichten. Onze aanrader hiervoor is Mouseshield en staalwol.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

AF Snappa transparant

AF Snappa transparant