BSI Slakken Stop – Kleefgel tegen slakken

9.50

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De BSI Slakken Stop – Kleefgel tegen slakken vormt een fysieke barrière waar huisjes- en naaktslakken niet doorheen kunnen. Indien dat uitzonderlijk toch zou lukken, kunnen de slakken door het kleefvermogen van deze lijmgel zich maar moeilijk verplaatsen en zullen in hun schuilplaatsen sterven. houdt slakken weg van al uw (sier)planten en groenten! Vlekt niet. Transparant, biologisch afbreekbaar en zonder gif.

Breng een stevige ononderbroken lijmband aan op ca 20 cm van de planten, zowel op de grond als op tegels en paden. Ook direct op zaai- en bloembakken.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 42 Categorie:

BSI Slakken Stop – Kleefgel tegen slakken

BSI Slakken Stop – Kleefgel tegen slakken, houdt slakken weg van al uw (sier)planten en groenten! Vlekt niet. De kleefgel vormt een fysieke barrière waar huisjes- en naaktslakken niet doorheen kunnen. Indien dat uitzonderlijk toch zou lukken, kunnen de slakken door het kleefvermogen van deze lijmgel zich maar moeilijk verplaatsen en zullen in hun schuilplaatsen sterven. De kleefgel is transparant en dus bijna onzichtbaar. Biologisch afbreekbaar, verdwijnt na enige tijd volledig. Zonder gif, veilig voor kinderen of huisdieren. Hoge efficiëntie op ecologische wijze.

Slakken overlast

Voor een echte tuinliefhebber is er niets vervelender als het hebben van slakken overlast. De slakken zijn grazers en vreten bijna alle bladeren en planten aan die ze tegenkomen. Slakken houden van een vochtige omgeving hierdoor zijn de slakken bij regenachtig weer een stuk actiever.

Gebruik

Breng een stevige ononderbroken lijmband aan op ca 20 cm van de planten, zowel op de grond als op tegels en paden. Ook direct op zaai- en bloembakken. Bij regenachtig weer na een week aanvullen waar nodig.

Ongedierteproducten.nl heeft alles wat u nodig heeft om slakkenoverlast effectief aan te pakken, zoals Ecokuur Slakkenvraat Strooikorrels 2.5 kg

Preventie

Door grond te bewerken wordt de slakkenpopulatie flink terug gebracht. Met een grote lenteschoonmaak worden de overwinterende slakken en hun eitjes vernietigd. De losse grond droogt snel waardoor de slakkeneieren uitdrogen. Er kan veel ergernis worden voorkomen door te kiezen voor tuinplanten die geen last hebben van slakkenvraat. Slakken houden van vochtige plekken, zoals onder tuinafval. Daarom is het verstandig de tuin op te ruimen en zo min mogelijk afval te laten liggen. Als het nodig is om de tuin water te geven, doe dat dan vroeg in de ochtend. ’s Avonds water geven, zorgt gedurende de gehele nacht voor een vochtige atmosfeer en is in feite de slakken uitnodigen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

BSI

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

BSI Slakken Stop - Kleefgel tegen slakken

BSI Slakken Stop - Kleefgel tegen slakken