Ferrimax slakkenkorrels 400 gram

9.20

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Bescherm uw moestuin, kuipplanten en sierplanten!

Bestrijdt naaktslakken met BSI Ferrimax slakkenkorrels. Strooi de korrels gelijkmatig uit over de grond, rond en tussen de planten die u tegen slakken wilt beschermen.
Zodra de slakken van het lokaas eten stoppen ze onmiddellijk met zich te voeden en sterven na enkele dagen. De korrels zijn niet giftig en kunnen dus veilig worden gebruikt in de aanwezigheid van kinderen of huisdieren.


Inhoud: 400 gram
Oppervlakte: 75 vierkante meter
Werkzame stof: Ijzer(III)Fosfaat
Toelatingsnummer: 15661

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1380 Categorie:

Ferrimax slakkenkorrels

De Ferrimax slakkenkorrels zijn een perfecte oplossing tegen de overlast van slakken. Het is een volledig natuurlijk product waardoor er geen schade aan uw tuin wordt aangericht.

Gebruik

Strooi gelijkmatig (ongeveer elke 6cm) de slakkenkorrels uit over de grond, rond en tussen de planten die u tegen slakken wilt beschermen. Het beste resultaat heeft u door dit product toe te passen bij licht vochtige omstandigheden.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan regenval of na het begieten. Doordat de werkzame stoffen ijzer en fosfaat zich van nature in de grond bevinden is dit middel niet schadelijk voor uw tuin.
Zodra de slakken van het middel eten stoppen ze direct met zichzelf te voeden. Hierdoor sterven ze uiteindelijk na enkele dagen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Ferrimax slakkenkorrels 400 gram

Ferrimax slakkenkorrels 400 gram