Provoke lokstof – rat 224Gr

24.79

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Zeer effectief lokmiddel voor ratten!
Provoke is een uitermate aantrekkelijk professioneel lokmiddel voor ratten om te gebruiken op klemmen en rattenvallen. Provoke is een een mengsel van verschillende voedsel ingrediënten waardoor ratten worden aangetrokken.

Gebruik: Dit product is klaar voor gebruik. Eenvoudige, niet druppelende vulfles met lange vulbuis. Past waar u het lokaas wilt hebben.
Veilig: Bevat geen giftige ingrediënten.
Inhoud: 224gr.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
SKU: 28 Categorieën: ,

Gebruik van Provoke lokstof

De lokstof Provoke is klaar voor gebruik en wordt geleverd in een eenvoudige, niet druppelende vulfles met lange vulbuis waardoor u de lokstof makkelijk kan plaatsen waar u wilt. Een flesje heeft een inhoud van 224gram muizen lokstof Provoke.

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing

Wat zijn de risico’s voor de gezondheid?

Muizen en ratten kunnen via urine en ontlasting ziektekiemen verspreiden, waardoor voedselvergiftiging en/of huidziekten kunnen ontstaan.

Er zijn diverse manieren om muizen te vangen en/of te bestrijden.

Ongedierteproducten.nl levert zowel producten om ratten diervriendelijk te vangen of te weren, alsmede rattenvallen en lijmplanken waarmee een plaag snel en doeltreffend kan worden aangepakt. Let er bij de rattenbestrijding op dat gif niet meer is toegestaan. En bij het uitzetten van vallen, leg voldoende aanbod van lokaas aan op goed gekozen plaatsen. Zorg ervoor dat dit zo vers mogelijk is. Controleer regelmatig, lokaas zo nodig verversen indien het erg is vervuild, en doorgaan totdat er geen opname meer plaatsvindt.

Wat kunt u zelf doen om rattenoverlast te voorkomen?

Zorg voor een opgeruimde en schone omgeving in en rond uw woonomgeving (dus ook in de schuur, de tuin en plaatsen waar u afval opslaat) zodat een rat of muis geen voedsel vindt. Laat materialen en rommel niet langdurig liggen, want dit biedt nestmateriaal en beschutting om een nest te maken. Bewaar afval in goed afsluitbare bakken totdat het wordt afgevoerd. Zorg dat de knaagdieren niet binnen kunnen komen via bijvoorbeeld openingen in buitenmuren, luchtroosters of niet goed afgesloten deuren en ramen. Een volwassen muis kan door een kier van 0,5cm een gebouw binnendringen en een rat 1,5cm, kleine gaten kunt u dan ook het best dichten met het product Mouseshield. Zorg ervoor dat muizen op straat geen etensresten vinden. Voer vogels daarom alleen natuurlijk voedsel en zoveel als ze per keer op kunnen eten.

Daarnaast kan ook een elektrische verjager in veel situaties uitkomst bieden.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

BELL

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Provoke lokstof - rat 224Gr

Provoke lokstof - rat 224Gr