Victor Prikkastrip tegen katten 50cm grijs.

2.69

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

PEST-STOP Strips tegen katten (nieuw!)Een uniek product tegen katten. Deze strips kunt u bevestigen op schutting, hek, deur of dak.Katten kunnen op deze strips niet lopen c.q. springen en zullen het mijden.De strips bevatten kunstof punten.- Strip van 50cm lang en 4,5cm breed – Kleur: grijs- Buigbaar- Per strip te bevestigen met 4-12 schroeven of speciale kit- Weersbestendig- Niet schadelijk voor mensen- Helpt eveneens tegen vogels- Made in EnglandExclusief schroeven

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
SKU: 1160 Categorieën: ,

Katten: De kat is een geliefd huisdier en komt zeer veel voor in Nederland. De meeste katten worden als huiskat gehouden, maar toch zijn er ook nog veel zwerfkatten. Veel katten zoeken buiten een geschikte plek om hun behoefte te doen. Helaas zijn dit vaak de tuinen van andere buurtbewoners. De meeste schade en irritatie die wordt veroorzaakt heeft voornamelijk betrekking op de uitwerpselen en urine van de dieren. Deze veroorzaken een zeer onaangename geur en troep. Het geluid van krolse of ruziënde katten kan als zeer hinderlijk worden ervaren. Ook de buurtkat die uw vijver leegvist kan voor behoorlijk wat irritatie zorgen.. Ongedierteproducten.nl heeft verschillende soorten elektrische verjagers of afweersprays waarmee de katten uit de tuin worden verjaagd. Katten kunnen ook geweerd worden door het strooien van kattenkorrels, deze korrels verspreiden een onaangename geur voor de dieren waardoor ze niet meer op die plaatsen komen. Ook verkoopt Ongedierteproducten.nl verschillende soorten natuurlijke afweersprays. Het is onwenselijk en niet toegestaan om katten te bestrijden. Daarom verkoopt ongedierteproducten.nl alleen maar producten om katten te weren. Honden: De hond is een geliefd en veel voorkomend huisdier in Nederland. Honden zijn er in zeer veel verschillende rassen en daardoor in allerlei soorten en maten. Over het algemeen doen honden hun behoefte buiten. Veel mensen storen zich aan de uitwerpselen op straat en speelveldjes. Er geldt daarom ook op veel plaatsen een opruimplicht. De grootste schade die honden aanrichten heeft voornamelijk betrekking op uitwerpselen en urine. Deze veroorzaken een troep en een onaangename lucht. Blaffende honden worden door veel mensen ook als hinderlijk ervaren. Er zijn verschillende manieren om honden uit uw tuin te houden. Allereerst zorg ervoor dat er geen etensresten in de tuin liggen waar honden door worden aantrokken. Strooi niet meer brood voor de vogels in de tuin dan dat ze meteen op kunnen eten. Zet een hek, schutting of heg om de tuin heen zodat de honden de tuin niet in kunnen lopen. Ongedierteproducten.nl heeft verschillende producten om honden uit uw tuin te weren zoals: Elektrische verjagers, afweersprays en hondenkorrels. De meeste sprays zijn op basis van chili peper extracten. Deze extracten irriteren en geven een vieze smaak. Verder zijn er ook natuurlijke sprays en korrels die op basis van geur de honden weghouden. Het is niet wenselijk en toegestaan om honden te bestrijden. Daarom verkoopt Ongedierteproducten.nl uitsluitend producten om honden te weren.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Ean code

5031726063807

Merk

Victor

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Victor Prikkastrip tegen katten 50cm grijs.

Victor Prikkastrip tegen katten 50cm grijs.