PESTWEST Chameleon 2×2 SWL – vangt vliegen van 2 kanten

369.99

Beschikbaar via nabestelling

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Professionele vliegenlamp – vang vliegen aan weerszijde!

Deze zeer degelijke vliegenlamp met een bereik van maar liefst 180m2 wordt bevestigd aan het plafond. De lamp is zo ontwikkeld dat aan beide zijde van de lamp de vliegen op effectieve wijze worden bestreden. Hierdoor vindt u deze lamp veel terug in bijvoorbeeld bedrijfshallen en grotere ruimtes.

Afmeting: 31,5cm x 48,5 cm x 12,5 cm
Gewicht: 6 Kg
Lampen: 4×15 watt
Bereik: 90 m2

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 70 Categorieën: ,

PESTWEST Chameleon 2×2

De PESTWEST Chameleon 2×2 is een kwalitatief hoogwaardige vliegenlamp. Deze lamp wordt hierdoor ook veel gebruikt in de professionele ongediertebestrijding. Door middel van 4 x 15 watt shatterproof tl’s worden de vliegen tot de lamp aangetrokken en vervolgens geëlektrocuteerd. Hierna blijft de vlieg vastzitten aan de speciale kleefplaat. Doordat vliegen hierdoor niet in een opvangbak vallen maakt dit de lamp zeer hygiënisch.

Montage en gebruik

Hang de PESTWEST Chameleon 2×2 aan het plafond en haal vervolgens de beschermfolie van de kleefplaaten af. Voor het vervangen van de kleefplaten en Tl-buizen is een handige klep gemaakt. Hierdoor is het vervangen hiervan een eenvoudige klus. De kleefplaten dienen elke 3 maanden te worden te vervangen. Voor een optimale werking is het aan te raden de lampen elk jaar te vervangen.

Overlast voorkomen van vliegen

Vliegen kunnen alleen voedingstoffen opnemen in vloeibare vorm. De voedingstoffen die ze eten zijn vaak rottend organisch materiaal. Dit kan variëren van het oude voedsel resten tot de kadavers van bijvoorbeeld muizen of ratten. Daarnaast blijven vliegen zo lang mogelijk bij een voedingsbron. Als de larven ontpoppen bestaat de kans dat de vliegen met duizenden tegelijk wegvliegen. Vliegen kunnen ziektekiemen op mens en dier overbrengen via hun pootjes, haren en uitwerpselen. Deze ziektekiemen kunnen bacteriën zijn, virussen en nog andere micro-organismen. Het belangrijkste wat u kunt doen is uw afval afgedekt houden, uw afval snel afvoeren en de afvalbakken regelmatig reinigen. Ook een goede preventie is vliegengaas, horren en lintgordijnen plaatsen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Pestwest

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

PESTWEST Chameleon 2x2 SWL A2

PESTWEST Chameleon 2x2 SWL - vangt vliegen van 2 kanten