PESTSTOP Mollenverjager laag geluid

19.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Verjaag mollen en ondergrondse knaagdieren uit uw tuin, gazon of bijvoorbeeld moestuin met de PESTSTOP Mollenverjager. De dieren worden vergjaagd dor middel van ultrasoon geluid. Hierdoor zullen ze het gebied verlaten. De verjager heeft een bereik van 730m² en werkt op 4 D batterijen.

Inhoud: 1 verjager

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

PESTSTOP Mollenverjager

Verjaag mollen en ondergrondse knaagdieren uit uw tuin, gazon of bijvoorbeeld moestuin met de PESTSTOP Mollenverjager . De dieren worden vergjaagd dor middel van ultrasoon geluid. Hierdoor zullen ze het gebied verlaten. De verjager heeft een bereik van 730m² en werkt op 4 D batterijen.

Gebruik

plaats batterijen en steek de PESTSTOP Mollenverjager in de loopgang van de mol. Door middel van het ultrasone geluid worden de mollen vervolgens uit de tuin verjaagt en zullen niet meer terugkeren. De mollen zijn meestal met 2 à 3 dagen weg. Het kan echter voorkomen dat dit 6 weken duurt.

Mollen

Een belangrijke reden om mollen te bestrijden zijn vaak molshopen in moestuinen of gazons. Maar ook bij sportvelden of bijvoorbeeld pas gezaaide akkers. Mollen kunnen namelijk flink wat schade toebrengen. Dit bijna blinde, ondergronds levende zoogdier heeft iets kwetsbaars en aandoenlijks, maar is een harde, ondergrondse werker die de bodem luchtig maakt.

Door de vele hopen en gangen wordt de graszode beschadigd, worden planten los gewroet en kunnen sportmensen en dieren blessures oplopen. De mol leeft allen in zijn eigen gangenstelsel. Enkel in de paartijd vormen ze paartjes. Doordat hun territoria kunnen overlappen, communiceren mollen met elkaar door middel van geuren en geluiden. Er worden zowel oppervlakkige gangen (de jaaggangen of mollenritten) als dieper gelegen gangen (tot op een diepte van 120 cm) gegraven. Oppervlakkige gangen graaft een mol met een snelheid van 12 tot 15 meter per uur, bij voorkeur in losse, grond waarin ook veel wormen zitten en waar de grondwaterstand niet hoog is.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Pest-Stop

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

PEST-STOP Mollenverjager laag geluid

PESTSTOP Mollenverjager laag geluid