Bedwants val – 12 stuks

12.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Voorkom dat bedwantsen uw bed inkruipen!

De val tegen bedwantsen wordt om de poten van het bed geplaatst. Hierdoor is er voor de bedwants geen kans meer om het bed in te komen.
De lijmlaag zorgt ervoor dat de wantsen vast blijven zitten.

Inhoud: 12 stuks

Werkt tot maar wel 8 weken!

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1410 Categorie:

Bedwants val

Voorkom dat bedwantsen uw bed in kunnen komen met deze bedwants val. De val werkt tot maar liefst 8 weken naar plaatsing.

Gebruik

Plaats de bedwants val eenvoudig om de poot van uw bed en voorkom op deze manier dat de bedwantsen uw bed inkruipen.
De lijmlaag zorgt ervoor dat de bedwantsen aan de val blijven plakken. Daarnaast is de val zo ontwikkeld dat hij bijna onzichtbaar is en dus niet opvalt.
Doordat de val zeer compact is kunt u deze ook met gemak meenemen als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Bedwantsen

Met hun afgeplatte lichaam kunnen de smalste spleten worden betreden, zoals de vele plooien in het beddengoed. Dit is voor de bedwants dan ook de ideale verstop plek. Daarnaast verstoppen bedwantsen zich ook achter het behang, plinten of in holle bedspijlen. Uitgeademde CO2 en lichaamswarmte trekken deze dieren aan. De bedwants kan in principe overal prikken, maar de benen lijken favoriet.

Een bedwants (wandluis) is een klein insect en wordt 5 tot 6 millimeter lang en is roodbruin tot bruin van kleur. Zijn lichaam is breed en sterk afgeplat met op het achterlijf verticale rijen haren. Hierdoor lijkt de wants gestreept te zijn.
Een bedwants leeft van bloed van onder andere de mens en is vaak in en rond het bed terug te vinden.
Hij prikt met zijn steeksnuit welke bestaat uit 2 buisjes door de huid. Met één buisje zuigt hij bloed en met de ander injecteert hij een verdovend en anti-stollend middel. Hierdoor voelt men de beet niet en stolt het bloed minder snel. Meestal zijn beten niet meer dan een aantal rode bobbeltjes zoals bijvoorbeeld een muggenbeet.

Wat wilt u bestrijden?

Bedwants val - 12 stuks

Bedwants val - 12 stuks