Muskil Excellent pasta (5x10g)

5.49

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

zeer effectief vergif voor muizen!

Dit betreft een kant en klaar lokaas voor muizen welke door de werkzame stof Brodifacoum zeer effectief werkt. Binnen enkele dagen na opname van het product zal de muis doodgaan.
Plaats het gif altijd in een hiervoor bestemde lokdoos en zet deze langs de route die de knaagdieren afleggen.

Inhoud: 5 x 10 gram pasta
Werkzame stof Brodifacoum 0.0029%
Toelatingsnummer: NL-0018191-000

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay

Muskil Excellent pasta

Met de muskil excellent pasta ben je vliegensvlug van je muizenoverlast af! De pasta heeft dezelfde werkzame stof als de muskil graan. Dit is Brodifacoum. Hierdoor zal de muis met slechts een kleine opname na een paar dagen dood zijn. Doordat het gif in pasta vorm is zal de muis het niet kunnen meenemen en dus word het niet zoon troep als met het graan. De inhoud van dit product bestaat uit 5 x 10 gram Muskil Excellent pasta.

Gebruik

U dient de Muskil Excellent pasta altijd te gebruiken in een hiervoor bestemde lokdoos. Deze lokdozen zorgen ervoor dat het gif afgesloten ligt en enkel alleen de muis hiervan kan eten.
Wanneer de muis gegeten heeft van het gif zal hij binnen een paar dagen dood gaan. Het is belangrijk om het lokaasdepot geregeld te controleren of er nog voldoende gif aanwezig is.
Gif wat vuil is geworden kan u het beste vervangen, het opgegeten gif dient te worden aangevuld. Als er geen sprake meer is van opname zal de overlast hoogstwaarschijnlijk voorbij zijn.

Nog een bijzondere eigenschap van dit gif is dat de uitwerpselen zullen oplichten zodra u er met UV licht op schijnt. Hierdoor kunt u checken waar de muizen zich bevinden.

Plaatsing van het gif

Voor een optimaal resultaat plaatst u de lokaasdepots langs de looproute van de muis ongeveer 5 meter uit elkaar. Indien het een grote muizenplaag betreft kan u deze afstand verkleinen tot elke 2 meter.
Voor meer tips over het bepalen van de looproute verwijzen we u graag naar onze pagina: tips tegen muizen.

Extra informatie

Ean code

8716759556713

Toelatingsnummer

NL-0018191-000

Werkzame stof

Brodifacoum 0,0029%

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Muskil Excellent pasta (5x10g)

Muskil Excellent pasta (5x10g)