Muskil Excellent graan 16x50gr Muizengif

54.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Het Muskil Excellent graag muis sachet display bevat 16 zakjes van 50 gram Muskil Excellent Graan. Muskil Excellent Graan is de beproefde formulering vergif ter bestrijding van muizen binnenshuis op basis van de sterke werkzame stof Brodifacoum.Muskil Excellent Graan is een lokaas op graanbasis klaar voor gebruik in sachets van 50 gram. Werkt reeds na een enkele opname. Knaagdieren sterven enkele dagen na opname, zonder achterdocht tegen het lokaas bij andere leden van de kolonie te wekken. Wijze van toepassing Het lokaaszakje (sachet) van 50 gram dient te worden uitgelegd in speciaal hiervoor bestemde commercieel verkrijgbare lokaasdozen. Gebruik één zakje van 50 gram lokaas per lokaasdoos. Plaats de lokaasdozen met intervallen van 5 meter van elkaar. Verklein deze afstand tot 2 meter in geval van een grote muizenplaag. Inspecteer de lokaaspunten regelmatig. Vul indien nodig het lokaas aan en vervang vervuild lokaas. De lokaasdozen uitzetten op plaatsen waar de huismuizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden (sporen!) in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk ander voedsel voor muizen beschikbaar te zijn.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Muskil Excellent graan 16x50gr

Muskil excellent graan 16x50gr is een grote verpakking met daarin 16 zakjes muizengif van ieder 50 gram graan. Het muskil muizengif bevat de werkzame stof Brodifacoum, dit is een snel werkende stof waarmee de muis na een enkele opname binnen een paar dagen dood zal gaan. Doordat de muis na enkele dagen pas overlijd wekt het geen argwaan op bij de kolonie. Daardoor is het gif dus goed te gebruiken tegen muizenplagen.

Toepassing van het product

Zorg ervoor dat u het gif altijd plaatst in een hiervoor bestemde lokdoos. Het beste resultaat haalt u door de lokdozen strategisch neer te zetten in de ruimte waar u overlast heeft van muizen. Muizen lopen vrijwel altijd langs muren. Zorg daarom dat de lokdoosjes langs de muur staan.

Na het neerzetten van het gif

Controleer geregeld de opname van het gif en vul dit aan zodra nodig. Ook is het verstandig om graan wat bijvoorbeeld vochtig geworden is gelijk te verversen. Blijf dit proces herhalen tot er van opname geen spraken meer is.
Als de muizenoverlast is opgelost is het raadzaam om deze in de toekomst te voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afsluiten van de toegang door gaten te dichten met een product als Mouseshield of staalwol.

Werkzame stof: Brodifacoum 0.0029%
Toelatingsnummer: NL-0018192-0000

Extra informatie

Werkzame stof

Brodifacoum 0,0029%

Ean code

8716759567276

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Muskil Excellent graan 16x50gr

Muskil Excellent graan 16x50gr Muizengif