BSI kleefval voor muizen – 5 stuks

5.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Zeer sterke lijmval voor muizen en kruipende insecten

Deze extra sterke kleefval voor muizen is geschikt voor het vangen van muizen en kruipende insecten. U vouwt de lijmplank in de vorm van een lokdoos en plaatst deze waar u overlast heeft.

Plaatsing:
Plaats de lijmvallen nabij muren, plinten, onder gootstenen of plaatsten waar u muizen (of hun uitwerpselen) heeft gezien. Als u na 3 à 4 dagen nog niets gevangen heeft raden wij aan de val te verplaatsen.
Om het voor de muis extra aantrekkelijk te maken kunt u gebruik maken van een extra lokstof zoals bijvoorbeeld Provoke.

Inhoud: 5 stuks

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

BSI kleefval voor muizen

Een zeer doeltreffende BSI kleefval welke u simpelweg uitzet waar u overlast ondervind.
De kleefvallen zijn geheel gifvrij en geschikt voor het vangen van muizen en kruipende insecten.

Plaatsing van de val

Niet alleen de kwaliteit van de BSI kleefval is belangrijk voor het vangen van een muis. De locatie die u kiest is minstens even belangrijk.
Lijmkaarten voor muizen moeten altijd geplaatst worden langs de wanden, plinten of in de stille hoekjes.
Bepaal de plaats van de val door uit te kijken naar de uitwerpselen van de muis. De uitwerpselen lijken een beetje op hagelslag en zijn tussen de 0,3 en 0,8cm groot. Indien u twijfels over de locatie kan u altijd gebruik maken van wat bakmeel. U strooit dit in de ruimte waar u overlast heeft en de sporen zullen u exact vertellen waar u de kleefval het beste neer kan leggen.

Controle

Controleer geregeld of u een muis gevangen heeft. Wanneer u gedurende 3 à 4 dagen nog niks heeft gevangen adviseren wij u de kleefval te verplaatsen.

Preventie

Wanneer u de overlast van muizen of ratten heeft opgelost met de BSI kleefvalis het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze niet terugkomt. U kunt dit doen door preventieve maatregelen te nemen waarmee u overlast in de toekomst voorkomt. Voor de hand liggende oplossingen zijn het consequent opruimen van voedselresten en het goed afdekken van verpakkingen die geopend zijn. Minstens zo belangrijk is ervoor zorgen dat de toegangswegen voor de muis of rat worden geblokkeerd. U kunt dit doen door de buitenmuren te controleren op kleine openingen zoals scheurtjes en gaatjes. Wanneer u gaten heeft gevonden kan u deze dichten met bijvoorbeeld staalwol of Mouseshield. Doordat een muis zijn skelet kan inklappen wurmt hij zichzelf door een opening van slechts 6mm heen.

Veiligheid

De BSI kleefval is gif vrij en vormt hierdoor geen gevaar. Uiteraard dient u wel rekening te houden met huisdieren en kleine kinderen wanneer u het product gebruikt. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat kinderen of huisdieren niet bij de val kunnen komen kan u de kleefval bijvoorbeeld in dit product plaatsen.

Inhoud: 5 stuks

Extra informatie

Ean code

5425001713295

Toepassing

Binnenshuis

Merk

BSI

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

BSI kleefval voor muizen - 5 stuks

BSI kleefval voor muizen - 5 stuks