Muizengif Luxan Tomorin graan – 100gram

11.99

40 op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Muizengif Luxan tomorin graan 100 gram

Luxan tomorin graan is zeer aantrekkelijk voor huismuizen, die zich bevinden in afgesloten ruimten zoals huizen, schuren of kantoren. Dit is een snel werkend middel dat doorgaans binnen een consumptie de muis zal doden.

plaatsing
Dosering per lokdoos: 1 a 2 sachets Plaatsing: plaats de lokdozen elke 5 meter Sachets niet openen. Door de sachets zo goed mogelijk door de desbetreffende ruimte te plaatsen en door het goed voedselvrij houden van de ruimte kan de muis al binnen 3 dagen weg zijn.


Inspectie: open de lokdozen iedere 3 a 4 dagen Plaats het gif niet preventief

Product informatie
Werkzame stof: Alfachloralose Gehalte: 4%
Toelatingsnummer: NL-0013360-0000

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
SKU: 1240 Categorieën: , ,

Gebruik

Plaats 1 of 2 sachets Luxan Tomorin graan per lokdoos en zet deze uit waar de muizen vaak komen. Muizen lopen vaak langs dezelfde route dus hiervoor is het volgen van de sporen een goede graadmeter voor de ideale locatie. Een muis zal over het algemeen langs de randen van de betreffende ruimte lopen, voor het beste resultaat plaatst u dan ook hier de lokdoos.

controle

In de eerste paar dagen dient er voldoende te worden gegeten van het Tomorin graan van Luxan, controleer daarom na 3 dagen of er sprake is van opname. Hierna kan deze controle op regelmatige basis (bijvoorbeeld wekelijks) worden gedaan.

Aanvullen

Ververs of vul het lokaas daar waar nodig is aan tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt. Middel dat beschimmeld of verontreinigd is totaal vervangen. Indien bij een lokaaspunt alle lokaas verdwenen is, onmiddellijk lokaas bijvullen en meer lokaaspunten inrichten en/of de controlefrequentie verhogen. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk voedsel voor muizen beschikbaar te zijn.

preventie

Maatregelen (laten) treffen in het belang van de muiswering zoals het afdichten van ingangen en het verwijderen van voedsel.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Werkzame stof

Alfachloralose 4%

Ean code

8711957358152

Merk

Luxan

Main Menu

Muizengif Luxan Tomorin graan - 100gram

Muizengif Luxan Tomorin graan - 100gram