Lokdozen


Muizen lokdoos

Het plaatsen van muizengif moet altijd in een hiervoor bestemde muizen lokdoos. Door het gif hierin te plaatsen loopt u geen risico dat kleine kinderen of huisdieren met het gif in aanraking komen. Daarnaast is het om dezelfde reden een perfect middel om een traditionele muizenval in te plaatsen. Bepaalde lokdozen werken met een sleutel.

Waar plaatst u de lokdoos?

Muizen zijn gewoonte dieren en lopen vaak via de randen van de kamers. Ook behoren donkere hoekjes vaak tot de looproute die de muis aanhoud. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat u de muizen lokdoos op deze looproute plaatst. De looproute is te herkennen door bijvoorbeeld de uitwerpselen van de muis of eventuele knaagschade die is achter gelaten. Indien u twijfelt over de looproute kunt u eventueel gebruik maken van een beetje bloem. Dit strooit u op de “verwachte” looproute van de muis en wacht geduldig af. Zodra de muis is langs geweest zal zijn looproute door de sporen worden verraden.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu