Lokdozen

 • Muizen lokdoos tunnel

  handig te openen via het druk systeem – 2 inloop routes

  Deze muizen lokdoos tunnel is handig te openen via het druk systeem en heeft 2 inloop routes. Deze afsluitbare muizen lokdoos tunnel is vervaardigd van een zware kwaliteit kunststof. Ideaal voor het veilig plaatsen van muizengif, muizenkorrels of bijvoorbeeld graan.
  Afmetingen: (lxbxh) 179x85x50mm

 • Lokdoos karton standaard 10 stuks

  Deze lokdoos karton standaard is aan de binnenzijde voorzien van een polyethyleen coating waardoor het lokaas beschermd is tegen vocht en langer vers blijft. De lokdoos karton standaard met zij-ingangen hebben een doordruksysteem, zodat de doosjes vooraf gevuld kunnen worden. Bovendien bevat de buitenzijde een duidelijke waarschuwings opdruk.

  Afmetingen:12x5x5 cm
  Aantal: 10

 • Houten voerkistje voor muizen

  Houten voerkistje voor muizen

  2.504.50
 • Ultrasterke Metalen muizenkist + sleutel

  Deze metalen muizenkist is van een uitstekende kwaliteit en voor de veiligheid voorzien van slot met sleutel. In de muizenkist zijn alle soorten muizengif perfect te plaatsen.

  Gebruik:
  Plaats de metalen muizenkist en voorzie deze van een muizenval of gif. Met de meegeleverde metalen beugels kan de muizenkist worden bevestigd.Zorg er altijd voor dat de muizenkist bij het gebruik van gif op slot is. Zo zorgt u ervoor dat bijvoorbeeld kinderen op geen mogelijke manier met het gif in aanraking kunnen komen.
  Bij gebruik van gif is het belangrijk om geregeld de opname te controleren en aan te vullen zodra dit nodig is. Ook is het verstandig om graan wat bijvoorbeeld vochtig geworden is gelijk te verversen. Blijf dit proces herhalen tot er van opname geen spraken meer is.

  De metalen muizenkist wordt geleverd inclusief sleutel.

  18.79
 • AF Snappa transparant

  Professionele voerdoos voor muizen!

  In deze AF Snappa voerdoos kunt u zowel van gif als de traditionele muizenval gebruik maken. De voerdoos wordt leeg geleverd.
  Dankzij de inspectiegleuf aan de bovenzijde kunt u gemakkelijk zien of de klem is afgegaan.

  Afmeting: 15 x 11 x 6.5 cm
  Veiligheid: De voerdoos is voorzien van een sleutel waardoor de muizenval of het gif niet bereikbaar is voor huisdieren of kinderen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu