• Muskil muizengif graan (2x25g)

  Muskil Excellent graan muizengif – werkt zeer snel!

  Inhoud: 2 x 25 gram

  Gebruik: Gebruik dit product altijd in een hiervoor bestemde lokdoos, gebruik tussen ongeveer 30 tot 50 gram graan per lokdoos.
  Zorg ervoor dat u ongeveer elke 5 meter een lokdoos heeft staan, indien het een grote muizenplaag betreft kunt u deze afstand verkleinen tot elke 2 meter. De werkzame stof (brodifacoum) werkt zeer snel en effectief.
  Controleer de lokaasdepots regelmatig en vul het gegeten en vervuilde lokaas weer aan tot er geen opname meer zichtbaar is.

  5.49
 • Muizengif Compo pasta 120gr. – incl. gratis latex handschoenen

  Muizengif Compo pasta 120gr. – incl. gratis latex handschoenen

  Gebruik
  Barriere Radical overdose pasta van compo is ontworpen om de muis te lokken waarna hij 24 uur na inname zal overlijden. Dit product kan worden gebruikt in alle ruimten waar u overlast heeft van muizen. In de droge ruimten zoals bijvoorbeeld zolders, vloeren of valse muren maar ook in de vochtige ruimten zoals kelders of magazijnen. Indien veel overlast heeft van muizen raden wij aan het gif iedere 3 meter in de desbetreffende ruimten. Bij mindere overlast kunt u dit beperken tot iedere 5 meter een lokdoos.

  Extra informatie:
  Inhoud: 12 x 10 gram muizengif
  Werkzame stof: 4% Alfachloralose
  Toelatingsnummer Belgie: BE 2017-0004 Toelatingsnummer
  Nederland: NL-0013936-0000 Toelatingsnummer
  Luxemburg: 213-16-L-000
  Dosering: 10-20 gram per lokdoos / Sachets niet openen!

  10.95
 • Muizengif Luxan Tomorin graan – 100gram

  Muizengif Luxan tomorin graan 100 gram

  Luxan tomorin graan is zeer aantrekkelijk voor huismuizen, die zich bevinden in afgesloten ruimten zoals huizen, schuren of kantoren. Dit is een snel werkend middel dat doorgaans binnen een consumptie de muis zal doden.

  plaatsing
  Dosering per lokdoos: 1 a 2 sachets Plaatsing: plaats de lokdozen elke 5 meter Sachets niet openen. Door de sachets zo goed mogelijk door de desbetreffende ruimte te plaatsen en door het goed voedselvrij houden van de ruimte kan de muis al binnen 3 dagen weg zijn.


  Inspectie: open de lokdozen iedere 3 a 4 dagen Plaats het gif niet preventief

  Product informatie
  Werkzame stof: Alfachloralose Gehalte: 4%
  Toelatingsnummer: NL-0013360-0000

  11.99
 • Muskil Excellent graan muizengif (16 x 50gr.)

  Het Muskil Excellent graag muis sachet display bevat 16 zakjes van 50 gram Muskil Excellent Graan. Muskil Excellent Graan is de beproefde formulering vergif ter bestrijding van muizen binnenshuis op basis van de sterke werkzame stof Brodifacoum.Muskil Excellent Graan is een lokaas op graanbasis klaar voor gebruik in sachets van 50 gram. Werkt reeds na een enkele opname. Knaagdieren sterven enkele dagen na opname, zonder achterdocht tegen het lokaas bij andere leden van de kolonie te wekken. Wijze van toepassing Het lokaaszakje (sachet) van 50 gram dient te worden uitgelegd in speciaal hiervoor bestemde commercieel verkrijgbare lokaasdozen. Gebruik één zakje van 50 gram lokaas per lokaasdoos. Plaats de lokaasdozen met intervallen van 5 meter van elkaar. Verklein deze afstand tot 2 meter in geval van een grote muizenplaag. Inspecteer de lokaaspunten regelmatig. Vul indien nodig het lokaas aan en vervang vervuild lokaas. De lokaasdozen uitzetten op plaatsen waar de huismuizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden (sporen!) in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk ander voedsel voor muizen beschikbaar te zijn.

  59.9569.95
 • Muskil Excellent pasta (5x10g)

  zeer effectief vergif voor muizen!

  Dit betreft een kant en klaar lokaas voor muizen welke door de werkzame stof Brodifacoum zeer effectief werkt. Binnen enkele dagen na opname van het product zal de muis doodgaan.
  Plaats het gif altijd in een hiervoor bestemde lokdoos en zet deze langs de route die de knaagdieren afleggen.

  Inhoud: 5 x 10 gram pasta
  Werkzame stof Brodifacoum 0.0029%
  Toelatingsnummer: NL-0018191-000

  5.49
 • Frap block 6x 15 gr.

  Gebruiksvoorschrift-Gebruiksaanwijzing: Frap Block is uitsluitend bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten. Het wordt geleverd in de vorm van blokjes van 15 gram. De blokjes zijn bestand tegen schimmel en vocht en hebben een ideale knaagvorm. Voor niet-professioneel gebruik.Werkzame stof/gehalte: difethialon 0,0025%GEBRUIK BIOCIDEN VEILIG. LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VOOR GEBRUIK.

  9.50
 • BSI muizengif – flash paste – inlcusief lokdoos

  BSI muizengif pasta is ook toepasbaar in vochtige ruimtes zoals, tuinhuizen, schuren of kelders

  Gebruik: De lokdoos is kant en klaar en hoeft niet te worden geopend. Plaats de lokdoos bij voorkeur langs wanden, in rustige hoekjes en op plaatsen waar de muizen met regelmaat komen. U kunt deze plaatsen herkennen aan de uitwerpselen of knaagsporen van de muis.

  Inhoud: 1 lokdoos inclusief 10 gram pasta

  Werkzame stof: Alfachloralose 4%

  Toelatingsnummer: NL-0021775-0001

  5.99
 • Compo muizengif pasta met lokdoos 80gr. + gratis latex hands

  Compo muizengif pasta 80 gram inclusief lokdoos en latex handschoenen!

  Gebruik
  Barriere Radical overdose pasta van compo is ontworpen om de muis te lokken waarna hij 24 uur na inname zal overlijden. Dit product kan worden gebruikt in alle ruimten waar u overlast heeft van muizen. In de droge ruimten zoals bijvoorbeeld zolders, vloeren of valse muren maar ook in de vochtige ruimten zoals kelders of magazijnen. Indien veel overlast heeft van muizen raden wij aan het gif iedere 3 meter in de desbetreffende ruimten. Bij mindere overlast kunt u dit beperken tot iedere 5 meter een lokdoos.

  Extra informatie:
  Inhoud: 8 x 10 gram muizengif
  Werkzame stof: 4% Alfachloralose
  Toelatingsnummer Belgie: BE 2017-0004
  Toelatingsnummer Nederland: NL-0013936-0000
  Toelatingsnummer Luxenburg: 213-16-L-000
  Dosering: 10-20 gram per lokdoos / Sachets niet openen!

  13.95
 • Muskil Muizengif Pasta Excellent 2x15g + lokdoos

  Kant en klaar muizengif voor gebruik binnenshuis.
  Dit Muskil muizengif wordt standaard geleverd in een lokdoos en is hierdoor kant en klaar voor gebruik.
  De pasta bevat de werkzame stof Brodifacoum welke ervoor zorgt dat de muis na een kleine hoeveel gif zal overlijden.

  Gebruik:
  Gebruik altijd de meegeleverde lokdoos wanneer u het gif plaatst, zorg ervoor dat de lokdoos altijd langs de randen van de ruimte waar overlast is wordt geplaatst. Voor het beste resultaat plaatst u het gif op de looproute van de muis.

  Eingeschappen
  • Kant en klaar lokaas
  • Veilig
  • Snel resultaat
  • Klein portie is al dodelijk
  • Zeer aantrekkelijke pasta

  Inhoud: Voorgevulde kunststof lokdoos met 30 gram (2 x 15g) pasta.
  Toelatingsnummer: NL-0018191-000
  Werkzame stof:

  6.258.45