muizen voerdoos – Compo

5.75

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Voor het plaatsen van muizengif

De voerdoos van Compo is geschikt voor het plaatsen van muizengif zoals bijvoorbeeld graan of pasta. Met behulp van de meegeleverde sleutel is de voerdoos te openen. Hierdoor kan deze veilig worden gebruikt bij aanwezigheid van kinderen of huisdieren.

Afmeting: 13 x 7.5 x 3.5 cm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1423 Categorie:

Muizen voerdoos Compo

De muizen voerdoos van Compo is geschikt voor het plaatsen van verschillende soorten muizengif. Door middel van de meegeleverde sleutel is de lokdoos afsluitbaar waardoor deze veilig kan worden geplaatst.

Gebruik van de voerdoos

Open de voerdoos door middel van de meegeleverde sleutel en plaats hier het muizengif in. Dit product is geschikt om zowel graan als pasta te gebruiken. Sluit de voerdoos vervolgens af en plaats deze op de looproute van de muis.
Controleer geregeld of er sprake is van opname van het gif en plaats indien nodig extra bij.

Het beste resultaat

Voor een optimaal resultaat is de locatie van plaatsing cruciaal. Kijk uit naar sporen van de muis in de vorm van bijvoorbeeld keutels of knaagschade. Doordat muizen gewoonte dieren zijn en over het algemeen langs dezelfde route lopen heeft u hier de meeste kans op succes.

Voorkom overlast in de toekomst

Voorkomen is beter dan genezen gaat absoluut ook op in de bestrijding van ongedierte. De makkelijkste en meest effectieve manier hiervan is het versperren van de toegangswegen. Controleer de buitenkant van de woning op eventuele gaten, scheurtjes of andere openingen. Deze openingen zijn allemaal wegen voor de knaagdieren om hun weg naar binnen te vinden. Een muis heeft dankzij het inklapbare skelet aan een opening van slechts 5 à 6 mm voldoende om naar binnen te glippen. Deze toegangswegen kunt u afdichten door middel van MouseShield of staalwol.

Wat wilt u bestrijden?

muizen voerdoos - Compo

muizen voerdoos - Compo