Muizen Lijmplanken

Wij helpen u met de juiste keuze

Er is online een enorme hoeveelheid aan verschillende muizen lijmkaarten te vinden. Zo zijn er verschillende afmetingen, geuren en merken. Het belangrijkste is uiteraard dat de lijmval doet waar hij voor gemaakt is: Het wegvangen van de muis en zo snel mogelijk de overlast beëindigen. Dit grote aanbod zorgt ervoor dat het vaak lastig kiezen is welk product u aan moet schaffen. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij voor u een selectie gemaakt van de producten waar wij al jarenlang goede ervaringen mee hebben.

Lijmkaarten voor de kleine overlast

Voor de kleine muizenoverlast hebben wij voor minder dan 1 euro losse muizen lijmplanken in ons assortiment. De lijmvallen van Bell Trapper zijn voorzien van een sterke lijmlaag. Daarnaast is er een lokstof met pindageur aan toegevoegd om de muizen aan te trekken. U besteld eenvoudig het betreffende aantal dat u nodig heeft. Als u 10 stuks of meer nodig heeft raden wij u aan deze in een voordeelverpakking te kopen. Dit levert u in sommige gevallen wel 40% korting op!

Bell Trapper Max per stuk

Bespaar wel 20% met een bundelverpakking

Door het aanschaffen van een bundelverpakking bent u voordeliger uit.
U ontvangt 10 hoogwaardige muizen lijmplanken welke zijn voorzien van een sterke laag lijm. Doordat de lijmplank voorzien is van een vanille geur worden te muizen tot de val aangetrokken. Verwijder eenvoudig de folie en plaats de val waar u overlast heeft.

Wilt u weten hoe de lijmvallen het best geplaatst kunnen worden? Dit leest u onderaan deze pagina.

trapper ltd 10 stuks lijmplanken

Bespaar wel 40% met verpakking van 72 stuks

Door de lijmkaarten aan te schaffen in een doos van 72 plankjes bespaart u maar liefst 40% op de normale prijs. Al jarenlang is de Bell Trapper LTD muizenlijmval een topper in ons assortiment. De lijmlaag zorgt ervoor dat er voor de knaagdieren geen ontsnappen aan is. Door de vanillegeur worden de muizen tot de val aangetrokken. Zolang u de folie niet verwijderd zijn de plankjes altijd houdbaar.

Trapper LTD lijmplanken

Zelf een lijmval maken

In sommige gevallen kan het handig zijn om zelf een lijmval te maken. De losse muizenlijm is te gebruiken op verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld karton of hout. Soms kan het lastig zijn een kant en klare muizenlijmplank op een bepaalde plek neer te leggen. De losse lijmtubes bieden dan de perfecte uitkomst!

Bytrapp muizenlijm voor lijmplanken

Ratten lijmplanken

Deze uitvouwbare rattenval is speciaal ontwikkeld voor het vangen van ratten. De val is voorzien van een extra sterke lijmlaag waardoor de rat vast blijft zitten zodra hij met de plank in aanraking komt. Uitgevouwen heeft de val een formaat zo groot als een vel A4 papier.

Ook verkrijgbaar in voordeelverpakkingen van 100 of 250 stuks.

uitvouwbare ratten lijmkaart

Het gebruik van de lijmkaarten

Lijmplanken voor zowel muizen als ratten zijn eenvoudig in het gebruik. U hoeft enkel de beschermende folie te verwijderen en de val daar te plaatsen waar u overlast heeft. Zodra het knaagdier erover heen loopt zit hij vast.

Om het succes van de val te vergroten is het echter belangrijk om deze op de beste plek neer te leggen. Voor het bepalen van de juiste locatie moet u achterhalen waar de vaste looproutes zijn die worden gebruikt. Dit doet u door uit te kijken naar eventuele knaagschade of uitwerpselen. Muizenkeutels zijn slechts een paar mm groot en hebben veel weg van hagelslag. Als u de looproute gevonden heeft plaatst u hier de lijmval. Zorg ervoor dat deze tegen de rand wordt neergelegd, bijvoorbeeld een plint, richel of muur. Muizen zijn immers gewoonte dieren en lopen vaak langs dezelfde route langs de randen van de kamers.

Het gebruik van lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen is in Nederland zonder ontheffing niet toegestaan. De lijmkaarten mogen door winkels worden verkocht en gekocht door de gebruiker. Voor het gebruik van muizenlijm en lijmplanken heeft u echter een ontheffing nodig. Deze kunt u aanvragen via de rijksdienst voor ondernemend Nederland op www.rvo.nl.

Wat wilt u bestrijden?