Weitech Elektrische Muggenverjager

12.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Weitech Elektrische Muggenverjager is de ideale oplossing om hinder van muggen te voorkomen. Dit product is zonder chemische- en gifstoffen. Alleen bevruchte vrouwelijke muggen steken. The Mozzkito Repel bootst de geluiden van de mannetjes mug na. Dit geluid kan effectief de vrouwelijke muggen wegjagen uit de omgeving.

Plaats de Weitech Elektrische Muggenverjager in de ruimte waar het overlast van muggen ervaart. Schakel de elektrische muggenverjager aan, en kies het gewenste volume.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Weitech Elektrische Muggenverjager

Word u ook zo gek van al die muggen? Dan is dit de ideale oplossing. Steeds vaker worden muggenverjagers zoals deze Weitech Elektrische Muggenverjager om hinder van muggen te voorkomen. Dit product is zonder chemische- en gifstoffen. Alleen bevruchte vrouwelijke muggen steken. The Mozzkito Repel bootst de geluiden van de mannetjes mug na. Dit geluid kan effectief de vrouwelijke muggen wegjagen uit de omgeving.

Gebruik

Plaats de Weitech Elektrische Muggenverjager in de ruimte waar het overlast van muggen ervaart. Schakel de elektrische muggenverjager aan, en kies het gewenste volume. Vaak wordt er overdag een hoger volume ingesteld en s’nachts een lager volume. Draai de knop aan richting “vol”. Zo staat de verjager aan. Op dezelfde manier zet u de verjager uit door de knop naar “off” te draaien. Geschikt voor alle kamers met inbegrip van een kinderkamer. Het bereik is 50m2, voeding is 3 AA batterijen (apart bestellen) en de afmeting is 4 x 7 cm.

Ongedierteproducten beschikt over meer producten om muggenoverlast te bestrijden, zoals Anti muggenarmband 4 stuks

Preventief

Muggen planten zich voort in water waar de muggenlarven ongestoord kunnen opgroeien. Een klein plasje is vaak al voldoende. Overlast in huis betekent meestal dat er broedplaatsen in de directe omgeving zijn. In en om huis is een goede manier van bestrijding het regelmatig vervangen of legen van stilstaand water in alle mogelijke containers; bijvoorbeeld vogelbadjes, regentonnen, rubber banden, dakgoten. Elke plek waar maar enig water een week tot 14 dagen in kan blijven staan is geschikt voor muggenlarven om tot ontwikkeling te komen. Muggen kunnen actief zijn tot de eerste nachtvorsten in het najaar.

Waarom prikken muggen

Muggen worden aangetrokken door bepaalde geurstoffen. Bacteriën zetten lichaamszweet om in stoffen die naar kaas ruiken. Het is deze lucht die muggen aantrekt. De afscheiding van deze geurstoffen is per mens verschillend, hierdoor hebben sommige mensen veel meer last van muggen dan anderen. Regelmatig wassen helpt, al worden muggen ook aangetrokken door kooldioxide. De mug heeft zeer gevoelige waarnemingsorganen en kan zijn prooi tot 30 meter afstand waarnemen. Met warmtewaarneming bepaalt de mug waar ze gaat steken. Steekmuggen veroorzaken met hun jeukende steken en gezoem de meeste hinder. Van de 35 soorten die in ons land voorkomen veroorzaken er maar een paar binnen overlast. Voor alle steekmuggen geldt dat alleen de vrouwtjes steken. Zij hebben bloed nodig voor de rijping van de eieren. In tegenstelling tot muggen uit tropische gebieden brengen de Nederlandse steekmuggen geen ziekten over. Muggen houden van hangen; zoals tegen het plafond of muur of onder een bureaublad. Een vrouwelijke mug stopt pas met bloed zoeken als ze is verzadigd, ook kan ze zich slechts één keer in een aantal dagen volzuigen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Weitech

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Weitech Elektrische Muggenverjager WK0029

Weitech Elektrische Muggenverjager