Paraffine olie – tegen muggen

42.25

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Paraffine olie:
Deze paraffine olie van de zuiverste kwaliteit wordt toegepast bij de bestrijding van de larven van de steekmug.

Verbruik: 40m2 per liter

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
SKU: 57 Categorieën: ,

Paraffine olie

Paraffine olie kunt u gebruiken voor het doden van muggen en andere vliegende insecten. Het zorgt er voor dat er een film laag over het water heen komt waardoor de eitjes (larven) van de insecten geen zuurstof meer krijgen en dus niet meer uit kunnen komen. De olie wordt gewonnen uit aardolie waardoor dit niet schadelijk voor het milieu is. Het is een transparante vloeistof welke veel in de cosmetische industrie wordt gebruikt. Wij adviseren wel altijd om beschermde kleding te dragen om vervelende situaties te voorkomen.

Paraffine olie werkt alleen op stilstaand water en brengt u op eenvoudige wijze aan. U kan de vloeistof vernevelen door middel van een lage drukspuit. Het vernevelen zorgt ervoor dat de vloeistof goed verspreid wordt over het water. Wij adviseren om dit product niet te gebruiken op vijvers en op openbare wateren.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Werkzame stof

Paraffine olie

Merk

Killgerm

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Paraffine olie - tegen muggen

Paraffine olie - tegen muggen