Victor Clean-kill muizenval 2 stuks – Makkelijk te spannen

6.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Victor Clean-kill muizenvallen

Met de Victor Clean-kill muizenval ben je snel en eenvoudig van je muizenplaag af. Door middel van de juiste bestrijding is het klusje zo geklaard. Plaats de Victor Clean-kill muizenval altijd langs de randen van de ruimte waar de overlast plaatsvindt. Voor de effectiefste bestrijding van muizen adviseren wij om de lokstof provoke te gebruiken. Deze lokstof heeft een speciale formule waardoor de muis zeker op het aas af zal gaan. Wij adviseren om overige voedsel bronnen goed af te schermen. In onderstaand filmpje is te zien hoe gemakkelijk de Victor Clean-kill muizenval te spannen is.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay

Victor Clean-kill muizenvallen

De Clean-kill muizenvallen van Victor is speciaal ontworpen om muizen effectief en snel te doden. De val is ontworpen en word gemaakt door een van de grootste muizenval fabrikanten van de wereld Victor. De val is immens populair over de hele wereld als gevolg. In het pakket zitten 2 vallen die ieder 1 muis per keer kunnen vangen. Door het schot in de val staat de muis altijd in de juiste positie en is ontsnappen onmogelijk.

Het gebruik van de val

De muizenval is erg simpel in gebruik. Het eerste wat u zou moeten doen is een goede plek vinden om de val te plaatsen. Als u een muis een keer heeft zien lopen of keutels heeft gevonden is het het beste om de val daar neer te zetten. Dit zal vaak langs een muurtje zijn.  U plaatst lokstof aan de achterkant van de val. Het aas dat u hiervoor kunt gebruiken is pindakaas, maar er zijn ook beter werkende speciaal gemaakte middelen hiervoor. Een van deze middelen is Provoke lokstof. Dit middel is net als pindakaas iets dat goed blijft plakken in de val en is hierdoor vrijwel onmogelijk om mee te nemen voor muizen. Nadat u de lokstof heeft geplaatst kunt u het schot spannen. Als dit gespannen is hoort u een klik. U kunt nu de val neerzetten op de eerder gekozen plek en u bent klaar.

preventie

Het voorkomen dat u last heeft en/of opnieuw krijgt van muizen is erg belangrijk. Muizen kunnen ziektes verspreiden en een hoop schade veroorzaken. Muizen knagen namelijk bijna continu. Dit doen ze omdat hun tandjes altijd groeien. Om deze tandjes scherp en op lengte te houden knagen ze vaak aan hout en kabels. Muizen kunnen ook door gaatjes van 5-7 millimeter kruipen. Ze zijn hiertoe instaat door kun inklapbaar skelet. U zou uit preventie de ingangen die muizen kunnen gebruiken afkunnen dichten met bijvoorbeeld Mouseshield en staalwol.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Victor

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Victor Clean-kill muizenval 2 stuks

Victor Clean-kill muizenval 2 stuks - Makkelijk te spannen