BAYER Mierenpoeder – 100 gram

9.95

Uitverkocht

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Natria Mierenpoeder is een 100% natuurlijk product ter bestrijding van mieren in het Gazon. Het mierenpoeder zorgt ervoor dat het natuurlijk gedrag van de mier ontregeld wordt waardoor ze het nest niet meer terug kunnen vinden.

Gebruik:
Het Mierenpoeder pleksgewijs op de looppaden van de mier en vlakbij de nestopeningen strooien. Indien nodig kunt u de behandeling na een aantal dagen herhalen. Het is belangrijk dit product alleen te gebruiken bij droge weersomstandigheden.

Inhoud: 100 gram

Vergelijk
SKU: 49 Categorieën: ,

Bayer Mierenpoeder

Dit Natria Bayer Mierenpoeder is een volledig natuurlijk product ter bestrijding van mieren in het Gazon. Het mierenpoeder zorgt ervoor dat het natuurlijk gedrag van de mier ontregeld wordt waardoor ze het nest niet meer terug kunnen vinden.

Gebruik

Strooi het Bayer Mierenpoeder pleksgewijs op de looppaden van de mier vlakbij de nestopeningen. Indien nodig kunt u de behandeling na een aantal dagen herhalen. Het is belangrijk dit product alleen te gebruiken bij droge weersomstandigheden.

Mieren

Mieren zijn een groep sociale insecten die een kolonie vormen. De meeste Nederlandse mierensoorten bouwen het nest in een zachte bodem of in holle bomen. De mierenkolonie bestaat meestal uit één koningin, werksters (ook allemaal vrouwtjes), jonge mannetjes en maagdelijke koninginnen. De grootste groep zijn de werksters, die samen de werktaken verdelen. Wanneer het mierennest groot genoeg is, wordt een lichting van de opgroeiende larven opgekweekt tot mannetjes en koninginnetjes.
Koninginnen en mannetjesmieren hebben vleugels om de zogenoemde ‘bruidsvlucht’ uit te voeren. Op dat moment spreken wij over vliegende mieren. De soms enorme wolken van mieren bestaat dus enkel uit mannetjes en koninginnen. In de lucht paren deze, waarna de mannetjes sterven en de koninginnen nestplaatsen zoeken om een nieuwe kolonie op te richten. Dit kan al vliegend gedaan worden, zodat zelfs in bloembakken 10 meter boven de grond mierennesten kunnen ontstaan.
Mierennesten bestaan uit een enorme gangenstelsels. Zij maken hiermee je terras en tuin instabiel.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Bayer

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

BAYER Mierenpoeder 100gr. - Biologische en effectief

BAYER Mierenpoeder - 100 gram

9.95