Marterkooi metaal 2-ingangen! – PESTSTOP extra sterk

19.50

Uitverkocht

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De Marterkooi metaal van PEST-STOP is gemaakt van zeer sterk metaal, waardoor deze onbeperkt opnieuw te gebruiken is. De Marterkooi is volledig weerbestendig en eenvoudig te spannen.

Afmetingen: 78 x 16 x 17 cm

Vergelijk

Marterkooi metaal

De Marterkooi metaal van PEST-STOP is gemaakt van zeer sterk metaal, waardoor deze onbeperkt opnieuw te gebruiken is. De Marterkooi is volledig weerbestendig en eenvoudig te spannen.

Gebruik van de Marterkooi

Plaats en de Marterkooi metaal een lokaas en span de kooi volgens de handleiding. Zodra de Marter in de kooi komt valt deze dicht en zit hij gevangen.
Marters zijn een beschermde diersoort, zorg er dus voor dat u de marter altijd weer uitzet in de natuur.

Marters

De gemiddelde marter kan ongeveer 10 tot 15 kilometer per nacht afleggen. Marters zijn ook nog eens zeer goede klimmers en springers. Daarbij kunnen ze zwemmen, maar aan graven hebben ze een hekel. Een marter voedt zich vooral met bijvoorbeeld jonge konijnen, vogels, kippen, knaagdieren, eieren, kikkers of regenwormen.

Schade door Marters:
Naast het geluidsoverlast zorgt de marter ook voor stankoverlast. Deze overlast is afkomstig van de keutels, urine en geurvlaggen die ze uitzetten. Ook zorgen de kadavers van hun slachtoffers voor overlast. De marters vernielen ook rieten daken, isolatiebeplating, dakbeschot en kabels, door knagen en krabben.

Preventie:
Maak het gebouw marter-dicht, en gebruik gladde panelen zodat ze niet omhoog kunnen klimmen. Verwijder de plantengroei tegen de gevel en overhangende takken van bomen bij woningen en gebouwen. Verder hebben marters een hekel aan lawaai, fel licht en de geur van hondenhaar.

Beschermde diersoort

Doordat de marter in Nederland een beschermde diersoort is mag deze niet bestreden worden. Het vangen met een Marterkooi metaal is daarom een goede oplossing. Na de vangst kan u de Marter weer vrij laten in de natuur. Daarnaast zijn elektronische verjager zeer geschikt om Marters te verjagen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Pest-Stop

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

PEST-STOP Marter kooi sterk metaal 2-ingangen!

Marterkooi metaal 2-ingangen! - PESTSTOP extra sterk

19.50