Luxan Zilvervisjesval 3 stuks – Het middel tegen zilvervisjes

6.15

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Zilvervisjes in huis bestrijden doe je met de Luxan zilvervisjesval. Deze val is zeer doeltreffend voor zowel zilvervisjes als papier en ovenvisjes.

Gebruik:
Plaats de val langs de randen van de ruimte waar u de zilvervisjes wilt bestrijden. Door de handige plakstrip blijven de zilvervisjes plakken. Deze val is geschikt voor zowel thuis als professioneel gebruik. Zo worden de vallen bijvoorbeeld op grote schaal ingezet bij bibliotheken en archieven.
De val is optimaal effectief na 3-7 dagen.


Inhoud: 3 stuks

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Luxan Zilvervisjesval

Zilvervisjes

Wanneer je last van zilvervisjes hebt in bijvoorbeeld de badkamer of keuken ben je deze met de Bayer zilvervisjes spray het liefst snel kwijt.
Het middel heeft een zeer lange na werktijd van wel 3 maanden. Naast het bestrijden van zilvervisjes is dit product ook geschikt voor overlast van papiervisjes en oven visjes.

Het gebruik

Het gebruik van de Luxan Zilvervisjesval is eenvoudig. Verwijder de beschermfolie en plaats de lijmval waar u overlast heeft. Vervolgens lopen de insecten tegen de lijmlaag aan en zitten vast. Doordat zilvervisjes tegenwoordig in onze goed geïsoleerde woningen makkelijk kunnen overleven is het belangrijk om alle mogelijke plekken na te lopen of hier overlast is. Kijk bijvoorbeeld achter de koelkast, radiator en kasten. Daarnaast is het aan te raden om eventuele kieren en naden goed in te spuiten. Dit zijn ook ideale plekken om de vallen uit te zetten.

Zilvervisjes

De overlast van zilvervisjes komt deels voor door de hoge kwaliteit woningen die er tegenwoordig worden gebouwd. Dankzij de goede isolatie die tegenwoordig in woningen worden gebruikt is dit de perfecte plek voor zilvervisjes om zich te nestelen. Doordat zilvervisjes zich enorm snel vermenigvuldigen is het aan te raden om overlast zo snel mogelijk op te lossen. Zilvervisjes overleven bijvoorbeeld ook op papier en behang, dit maakt dat ze behoorlijk lastig zijn te bestrijden.


Wanneer u veel overlast van zilvervisjes heeft en snel resultaat wil zien kan een spray u uitkomst bieden.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Luxan

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Luxan Zilvervisjesval 3 stuks - Het middel tegen zilvervisjes

Luxan Zilvervisjesval 3 stuks - Het middel tegen zilvervisjes