Luxan Genoxone ZX

15.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Luxan Genoxone ZX Luxan genoxone zx is een zeer krachtige onkruidbestrijder. U verwijdert hiermee breedbladige en houtactige planten zoals brandnetels, paardenbloemen, distels en zuring. Gebruik Luxan genoxone tijdens groeizaam weer en met droog weer. Wanneer er binnen 6 uur regen valt spoelt het middel weg en verliest het zijn werking. Los 12.5 ml per liter water op waarmee u tot 20 m2 kan bestrijden.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
SKU: 1041 Categorieën: ,

Onkruid: Een onkruid is een ongewenste, wilde of ongecultiveerde plant. Er is geen biologische definitie van een onkruid. Wat wel of geen onkruid is, hangt af van wat mensen als ongewenst beschouwen. Het is mogelijk dat een plant in de ene omgeving als onkruid gezien wordt bijvoorbeeld doordat die overdadig groeit en zo een verlangd aangeplant gewas overheerst, terwijl deze in de andere omgeving als niet ongewenst of zelfs als nuttig wordt beschouwd. Als een plant in een tuin of park het te goed doet, zou zij een onkruid genoemd kunnen worden. In principe kan elke plantensoort een onkruid zijn. Maar sommige soorten zijn vaker onkruid dan andere soorten. Dat komt doordat die onkruidsoorten pioniersplanten zijn, ze voelen zich thuis op grond die open of bewerkt is. Productkenmerken: -Doodt de hele onkruidplant -Herbeplanting mogelijk -Ergonomische sprayerGebruiksadvies: Spuit bij voorkeur bij bewolkt weer, zodat de onkruiden niet te snel opdrogen Attentie! 1. Bij bestrijding van (éénjarige) onkruiden onder bomen en heesters, moet men ervoor zorg dragen dat bomen en heesters niet geraakt worden. 2. Spuiten geniet de voorkeur boven gieten, daar bij gieten veel vloeistof van het te bestrijden onkruid afdruipt. 3. Vorstvrij bewaren. 4. Na circa 14 dagen is het effect van de behandeling zichtbaar. 5. Dit middel werkt alleen op bestaand onkruid en heeft geen werking via de grond.Regelgeving: Registratie nummer: 12769 N

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Ean code

8711957000860

Merk

Luxan

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Luxan Genoxone ZX

Luxan Genoxone ZX