Ketch All Muizenval – Ongediertproducten.nl

11.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Diervriendelijk muizenval – vangt tot wel 15 muizen per setting!

Met deze diervriendelijke muizenval vangt u tot wel 15 muizen per setting. Plaats de val eenvoudig op de locatie van overlast. Het beste resultaat haalt u altijd langs muren, randen en plinten.
Zodra een muis de val inloopt wordt deze opgeveegd en komt hij in het ruime vangstcompartiment terecht. Na de vangst kunt u de muis veilig vrijlaten. Zorg er wel voor dat u dit op een afstand van de woning doet.

Om de vangst te bevorderen kan er een lokaas worden geplaatst.

Afmeting: 25 x 19.5 x 14.5 cm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Ketch All muizenval ongedierteproducten.nl

De Ketch All muizenval ongedierteproducten.nl is voorzien van een doorzichtig venster waardoor u goed kunt zien wat u heeft gevangen.
De val biedt ruimte voor ca 15 muizen.

Het gebruik

Door eenvoudig aan de knop te draaien spant u de val. Vervolgens hoeft u deze alleen nog maar te plaatsen op de plek van overlast. De beste plek is om de val tegen de muur aan te plaatsen. Knaagdieren lopen meestal langs de randen waardoor u hier de grootste kans heeft. Om de vangst te vergroten kunt u de automatische muizenval voorzien van een lokmiddel. Hiervoor zijn bijvoorbeeld de Reward Pellets van Knock off uitermate geschikt.

Wat als u de muis gevangen heeft

Het is belangrijk de val geregeld te controleren of u iets gevangen heeft. Er is immers geen eten in de val aanwezig waardoor de muis anders langzaam verhongert. Uiteraard schiet u dan het doel van een diervriendelijke muizenval voorbij. Omdat muizen snel weer terugkeren naar de plek waar ze vandaan komen is het belangrijk de knaagdieren niet in de directe omgeving weer vrij te laten. Zorg ervoor dat u ze minimaal een paar honderd meter van de vangstplaats weer vrij laat. Hiermee voorkomt u dat de overlast direct weer terugkomt.

Alternatieven

Bij ongedierteproducten.nl hebben wij meerdere alternatieven voor het vangen van muizen. Zo hebben wij een groot assortiment traditionele muizenvallen en muizengif

Voorkom muizenoverlast

Wanneer u de overlast onder controle heeft is het verstandig om te bekijken hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen. Voor de hand liggende methode zoals het direct weggooien van voedselresten en het goed afdekken van open verpakkingen hebben daar een positief effect op. Maar minstens even zo belangrijk is het blokkeren van de toegangswegen voor de knaagdieren. Zorg er daarom voor dat eventuele gaatjes en openingen in de buitenmuur worden dichtgemaakt waardoor de knaagdieren niet meer naar binnen kunnen komen. Een muis heeft aan aan een opening van slechts 6mm voldoende om de woning binnen te komen.
Voor het dichtmaken van deze gaten adviseren wij altijd gebruik te maken van MouseShield of staalwol. Wanneer u van plan bent om deze beide aan te schaffen hebben wij ook een speciaal weringspakket voor muizen.

Extra informatie

Locatiecode

06-04-03-01

Wat wilt u bestrijden?

Ketch All Muizenval - Ongediertproducten.nl

Ketch All Muizenval - Ongediertproducten.nl