Producten om katten te verjagen

Heeft u het wel eens meegemaakt? Dagelijks dezelfde kat in de tuin, namelijk de kat van de buren. Waarom zou deze kat niet in zijn eigen tuin willen zitten? Dit komt omdat katten de grond van de buren ook als zijn eigen grond beschouwt. Het kan erg vervelend zijn, vooral als de kat ook alleen maar op deze grond zijn uitwerpselen neerlegt. Daarom is het belangrijk en kunt u katten verjagen uit tuin op verschillende manieren. Hiervoor kun je bijvoorbeeld katten verjagen met ultrasoon geluid.

Katten verjagen uit tuin met een katten verjager.

U kunt bijvoorbeeld katten verjagen met ultrasoon geluid of katten verjagen met geur. Katten verjagen met geur kan door middel van korrels of een spray. Deze producten zijn ongevaarlijk voor huisdieren, maar zorgen er wel voor dat ze op afstand blijven. Voor mensen hebben bijvoorbeeld de strooikorrels een aangename geur. U kunt een katten verjager kopen bij ongedierteproducten.nl en dit product de volgende dag meteen gebruiken, maar dan moet u wel de katten verjager kopen, zoals katten verjagen met ultrasoon geluid, voor 16:00 uur. Als u wilt profiteren van de gratis verzending via PostNL, dan raden wij u aan om voor €40,00 of meer te bestellen. Naast producten voor dit beestje in de tuin, kunt u veel meer bestellen via onze webshop. Denk hierbij aan producten voor mieren bestrijden, een huis vol pissebedden, houtworm bestrijden en meer! Deze producten kunt u allemaal vinden via onze webwinkel en wanneer u vragen heeft, aarzel niet om contact op te nemen.

 • Weitech Garden Protector 2 WK0052 katten en honden verjager

  Verjaagt katten, honden, vossen, konijnen en marters uit u tuin!

  Gebruik
  Deze ultrasone verjager van Weitech werkt met ultrasoon geluid en lichtflitsen
  Verjaagt katten, honden, vossen, marters en konijnen!
  U kunt zelf eenvoudig de frequentie en detectieafstand instellen waardoor u zelf bepaald welke dieren u allemaal wilt verjagen.

  De Weitech Garden protector 2 werkt op 4 D batterijen of met de speciale adapter.

  42.95
 • Adapter Garden Protector 2 WKT052

  Weitech Garden protector adapter WKT052 Een speciale adapter WKT052 voor de Garden Protector 2 Super-Verjager. Hiermee heeft de verjager altijd de juiste spanning. Geen controle meer of batterijen vervangen dienen te worden en ideaal voor plaatsen die u niet regelmatig bezoekt. Let op: Werkt niet in combinatie met de Garden Protector 1 Lengte snoer is 1,5 meter lang.

  8.95
 • BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g.

  BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g.NIEUW: Nu voor Katten én Honden! BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g. strooikorrels voor buitenshuis. Krachtig ecologisch afweermiddel tegen honden en katten. Houdt ze weg van alle plaatsen waar je ze liever niet hebt. Kat en Hond weg bestaat uit natuurlijke korrels behandeld met planten extracten. De korrels vergaan in de aarde en leveren in zekere mate nog voedingsstoffen aan de plantenBSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g. voor opritten, paden, zaaibedden, bloembakken, speelzand,… BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g. is natuurlijk 100% product. BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g. heeft een aangename geur. Dosering: 100 g / 10 m² Inhoud: 600gr.

  9.19
 • BSI Hot Exit Afweer spray tegen honden en katten

  BSI Hot Exit Afweer spray tegen honden en katten Uniek en sterke katten- & hondenafweermiddel voor gebruik buiten uw huis. BSI Hot Exit Afweer spray BSI Hot Exit afweer spray is een spray met contactwerking. BSI Hot Exit afweer spray is ideaal voor op gazon, aarde, zaaibedden, bloembakken en op planten. (Niet op bleke tegels of muren wegens licht rode kleur). BSI Hot Exit afweer spray is langdurig actief. BSI Hot Exit afweer spray is voor zowel rechtopstaande als vlakke behandeling. BSI Hot Exit afweer spray is 100 % natuurlijk: bevat o.a. Chili-peper extract. BSI Hot Exit afweer spray is ongevaarlijk voor de huisdieren. Dosering: met 500 ml tot 30 m²

  9.97
 • Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen

  Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen verjaag je allerlei soorten dieren De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. Dit apparaat is onschadelijk voor de mens, voor honden, katten, paarden, schapen, koeien, vogels en reptielen. Let op: de weitech ultrasone verjager met verschillende standen kan eventueel wel schadelijk zijn voor hamsters, woestijnmuizen en fretten (dus niet in de nabijheid plaatsen). Gebruik: Ultrasone trillingen gaan niet door muren. De signalen weerkaatsen op harde oppervlaktes. Ze worden geremt door zachte materialen zoals tapijten, sofa’s etc. hetgeen het effect van het apparaat kan verminderen. Om een goed resultaat te behalen is het aan te bevelen het apparaat zo te plaatsen dat het niet gehinderd wordt door zachte materialen. Voor optimale resultaten, plaats het apparaat op 5-60 cm van de vloer. Specificaties: Beschermde oppervlakte tot 325m². Professionele kwaliteit: Metalen Behuizing Aansluitbaar op 220Vmet een adapter. Hierdoor kan u het toestel op een ideale locatie plaatsen Zichtbaar resultaat na 72 uur! (2 weken voor ratten). Maximaal verbruik van 0,4 Watt Indicatielampje Afmeting: 150x80x90mm (lxbxh) Hoorbaar op sommige frequenties. Instelbaar: 1.kleine insecten (vlooien) 2. grote insecten (kakkerlakken) 3. kleine zoogdieren (muizen) 4. grotere zoogdieren (ratten) 5. grote zoogdieren (marters) LET OP! Een aantal standen op de WK0600 zijn duidelijk hoorbaar voor mensen. De zwaarste stand (5/6) is zeer luid. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

  41.95
 • BSI Stop hond & kat Spray – afweerspray voor buiten

  BSI Stop hond Spray – afweerspray voor buiten Katten- en hondenafweer, voor buiten op een 100% natuurlijke basis BSI Stop hond Spray – afweerspray voor buiten is een unieke en sterke spray voor gebruik buiten. BSI Stop hond Spray – afweerspray voor buiten is langdurig actief. BSI Stop hond Spray – afweerspray voor buiten is voor zowel rechtopstaande als vlakke oppervlakken (ook op kooien, vuilniszakken, schuttingen, brievenbussen,…). BSI Stop hond Spray – afweerspray voor buiten is regenbestendig: spoelt veel minder weg met regen dan korrels of klassieke sprays.

  9.19
 • Solar dierenverjager – Knock Off

  Verjaag o.a. katten, honden, vogels en marters met deze solar dierenverjager!

  Met deze Knock Off dierenverjager verjaagt u ongewenste diersoorten uit uw tuin of vijver door middel van ultrasone signalen.
  Dankzij de ingebouwde bewegingsmelder komt het apparaat alleen in werking bij detectie van te verjagen dieren. Doordat de verjager op zonne-energie werkt heeft u geen stopcontact meer nodig.
  Voor de hele donkere dagen kunt u de verjager ook via de bijgeleverde usb-kabel opladen.

  Eigenschappen:
  • Bewegingsmelder met flits
  • Ultrasoon geluid
  • Verjaagt: Katten, honden, vossen, marters, konijnen, etc.
  • Makkelijk te plaatsen
  • Werkt op zonne-energie
  • Meegeleverde usb-kabel
  Knock off dierenverjager solar voor het verjagen van katten, honden, vossen, marters en konijnen Een verjager die voor vele doeleinde kan worden ingezet. Deze Knock Off solar dierenverjager zorgt dat honden, katten, marters, konijnen, vossen en ratten jouw terrein niet meer ongewenst bezoeken. Zodra de infrarood detector een beweging waarneemt schakelt het apparaat aan. Het toestel geeft een ultrasoon geluid af waardoor de indringer schrikt en de locatie zal verlaten. De Flash verhoogt het schrikeffect. De Knock Off dierenverjager werk op zonne-energie waardoor batterijen overbodig zijn. Bij het product is tevens een usb-laadsnoer geleverd. Voordelen • Bewegingsmelder en flits! • Ultrasoon geluid • Verjaagt honden, katten, vossen, marters, konijnen etc. uit tuin en erf! • Makkelijk te plaatsen • Werkt op zonne-energie .

  29.9939.95
 • Isotronic honden en katter verjager op batterijen.

  Isotronic honden en katten verjager op batterijen. De Isotronic honden en katten verjager op batterijen is een makkelijk te installeren verjager in en rond uw huis. De verjager geeft een zeer vervelende toon die niet te horen is door mensen.Informatie Type batterijen: 4 baby C batterijen Levensduur batterijen: -+ 12 maanden. Frequentie: 18 – 32 kHz Bereik: -+ 40 m2

  19.95
 • Victor Prikkastrip tegen katten 50cm grijs.

  PEST-STOP Strips tegen katten (nieuw!)Een uniek product tegen katten. Deze strips kunt u bevestigen op schutting, hek, deur of dak.Katten kunnen op deze strips niet lopen c.q. springen en zullen het mijden.De strips bevatten kunstof punten.- Strip van 50cm lang en 4,5cm breed – Kleur: grijs- Buigbaar- Per strip te bevestigen met 4-12 schroeven of speciale kit- Weersbestendig- Niet schadelijk voor mensen- Helpt eveneens tegen vogels- Made in EnglandExclusief schroeven

  2.69
 • SWISSINNO Solar dierverjager 100m2

  Swissinno Dierenverjager Solar (nieuw) De Swissinno Dierenverjager is gecreeerd om allerlei dieren uit uw tuin of erf te weren.Deze verjager heeft een aantal nieuwe opties:Werkt op 4 AA batterijen en op Zonne-energie waardoor er geen adapter nodig is. 3 regelbare frequenties Waterdicht . Bestand tegen regen, sneeuw, koude en warmte Infrarood detectie in een hoek van 120° en een afstand tot 20m! Eenvoudig te installeren met de bijgeleverde accessoires. Beschermde oppervlakte tot 100m² (120 graden) Prachtig design. Kleur groen. Werkt tegen katten, honden, hazen, marters, reigers, (woel-)ratten, mollen en wild. Zeer krachtig ultrasoon signaal.

  44.99
 • PEST-STOP Prikkastrips tegen katten 50 cm per strip

  PEST-STOP Strips tegen katten (nieuw!)Een uniek product tegen katten. Deze strips kunt u bevestigen op schutting, hek, deur of dak.Katten kunnen op deze strips niet lopen c.q. springen en zullen het mijden.De strips bevatten kunstof punten.- Strip van 50cm lang en 4,5cm breed- Buigbaar- Per strip te bevestigen met 4-12 schroeven of speciale kit- Weersbestendig- Niet schadelijk voor mensen- Helpt eveneens tegen vogels- Made in EnglandExclusief schroeven

  2.47
 • Hot Exit Afweermiddel tegen honden en katten voor buiten 2 l

  Hot Exit Afweermiddel tegen honden en katten voor buiten 2 liter Uniek en krachtig katten- & hondenafweermiddel voor gebruik buitenshuis Spray met contactwerking. Ideaal voor op gazon, aarde, zaaibedden, bloembakken, en op planten. (Niet op bleke tegels of muren wegens licht rode kleur). Langdurig actief. 100 % natuurlijk: bevat o.a. Chili-peper extract. Ongevaarlijk voor de huisdieren.Dosering: met 500 ml tot 30 m² Inhoud: 2 liter

  18.98

Main Menu