Honden verjagen

Producten om honden te verjagen

Bang voor honden? Of wilt u gewoon niet dat honden naar u toe komen? Of komen ze vaak in uw tuin? Dit is op te lossen met een honden verjager. Je kunt bijvoorbeeld honden verjagen met geur, honden verjagen met peper of met een fluitje honden verjagen. Maar u kunt ook voor honden verjagen ultrasoon geluid gebruiken, in plaats van met een fluitje honden verjagen. Hiervoor hoeft u zelf niets te doen, alleen het apparaatje ophangen. Dit product kunt u bij ons op de website bestellen. Dit werkt dus vele malen gemakkelijker dan honden verjagen met geur of honden verjagen met peper, wat u meerdere keren neer moet leggen op een plek.

Zonder fluitje honden verjagen en honden weren

In het bovenstaande stuk is al uitgebreid uitgelegd welke producten u kunt gebruiken voor het weren van honden. Maar heeft u meer last van katten in de tuin? Dan raden wij u aan om hier ongedierte producten voor aan te schaffen. U kunt bij ons terecht voor verschillende sprays met geur, waar katten niet tegen kunnen. Daarnaast verkopen wij ook producten waarmee u mollen en marters uit de tuin kunt houden. Dit zorgt er niet alleen voor dat de tuin netjes blijft, maar ook dat marters niet uw huisdieren zullen aanvallen. Bestel uw producten voor 16:00 uur en voor een bedrag van €40,00 of meer en u zult het product de volgende dag, gratis, in huis hebben.

 • Weitech Garden Protector 2 WK0052 katten en honden verjager

  Verjaagt katten, honden, vossen, konijnen en marters uit u tuin!

  Gebruik
  Deze ultrasone verjager van Weitech werkt met ultrasoon geluid en lichtflitsen
  Verjaagt katten, honden, vossen, marters en konijnen!
  U kunt zelf eenvoudig de frequentie en detectieafstand instellen waardoor u zelf bepaald welke dieren u allemaal wilt verjagen.

  De Weitech Garden protector 2 werkt op 4 D batterijen of met de speciale adapter.

 • BSI Hot Exit Afweer spray tegen honden en katten

  BSI Hot Exit is een afweerspray tegen honden en katten. Het middel is gemaakt op een basis van Chilipeper wat de huisdieren op afstand houdt. Doordat katten en honden door de chilipeper kortstondig geïrriteerd raken, zullen ze de plekken gaan mijden. Uiteraard is het product uiteindelijk niet schadelijk voor de dieren.

  Gebruik:
  Door middel van de handige spray kunt u BSI Hot Exit eenvoudig aanbrengen op de locaties die u wilt beschermen. Draai de spray van de fles open en vernevel het middel over de gewenste oppervlaktes. Het product is zo ontwikkeld dat deze zowel horizontaal als verticaal kan worden toegepast.
  U kunt het afweermiddel gebruiken om uw eigen huisdier op afstand te houden uit bijvoorbeeld uw mooiste stukje tuin. Indien u wilt voorkomen dat andere katten of honden uw tuin inkomen maakt u met het afweermiddel een soort barricade. Spray eenvoudig alle toegangswegen in en de dieren zullen vanwege de kortstondige irritatie op afstand blijven. BSI Hot Exit is zo ontwikkeld dat het minder snel wegspoelt bij een regenbui.


  Inhoud: 500ml
  Oppervlakte: 30m2

 • Adapter Garden Protector 2 WKT052

  Adapter geschikt voor de Weitech Garden Protector 2 – Geen Batterijen meer nodig.
  Hiermee heeft de verjager altijd de juiste spanning

  Lengte snoer: 1,5M

 • BSI Strooikorrels Kat en Hond WEG – 600 gram

  BSI Strooikorrels is een afweermiddel tegen honden en katten. De korrels zorgen ervoor dat de dieren meestal na een aantal dagen een andere wandelweg en territorium kiezen. Het product is samengesteld uit 100% natuurlijke producten, uiteraard is het niet schadelijk voor de dieren.

  Breng BSI strooikorrels eenvoudig aan op de locaties die u wilt beschermen. U kunt het afweermiddel gebruiken om uw eigen huisdier op afstand te houden uit bijvoorbeeld uw mooiste stukje tuin. Daarnaast kan u door een barricade te maken ervoor zorgen dat de toegangswegen voor katten uit de buurt worden geblokkeerd. Het product zal niet na een klein beetje regen zijn werking verliezen. Maar na een sterke regenbui kan het voorkomen dat de korrels zijn weggespoeld, in dit geval kan u het proces herhalen.


  Inhoud: 600 gram

 • Solar dierenverjager – Knock Off

  Verjaag o.a. katten, honden, vogels en marters met deze solar dierenverjager!

  Met deze Knock Off dierenverjager verjaagt u ongewenste diersoorten uit uw tuin of vijver door middel van ultrasone signalen.
  Dankzij de ingebouwde bewegingsmelder komt het apparaat alleen in werking bij detectie van te verjagen dieren. Doordat de verjager op zonne-energie werkt heeft u geen stopcontact meer nodig.
  Voor de hele donkere dagen kunt u de verjager ook via de bijgeleverde usb-kabel opladen.

  Eigenschappen:
  • Bewegingsmelder met flits
  • Ultrasoon geluid
  • Verjaagt: Katten, honden, vossen, marters, konijnen, etc.
  • Makkelijk te plaatsen
  • Werkt op zonne-energie
  • Meegeleverde usb-kabel
  Knock off dierenverjager solar voor het verjagen van katten, honden, vossen, marters en konijnen Een verjager die voor vele doeleinde kan worden ingezet. Deze Knock Off solar dierenverjager zorgt dat honden, katten, marters, konijnen, vossen en ratten jouw terrein niet meer ongewenst bezoeken. Zodra de infrarood detector een beweging waarneemt schakelt het apparaat aan. Het toestel geeft een ultrasoon geluid af waardoor de indringer schrikt en de locatie zal verlaten. De Flash verhoogt het schrikeffect. De Knock Off dierenverjager werk op zonne-energie waardoor batterijen overbodig zijn. Bij het product is tevens een usb-laadsnoer geleverd. Voordelen • Bewegingsmelder en flits! • Ultrasoon geluid • Verjaagt honden, katten, vossen, marters, konijnen etc. uit tuin en erf! • Makkelijk te plaatsen • Werkt op zonne-energie .

 • Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen

  Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen verjaag je allerlei soorten dieren De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. Dit apparaat is onschadelijk voor de mens, voor honden, katten, paarden, schapen, koeien, vogels en reptielen. Let op: de weitech ultrasone verjager met verschillende standen kan eventueel wel schadelijk zijn voor hamsters, woestijnmuizen en fretten (dus niet in de nabijheid plaatsen). Gebruik: Ultrasone trillingen gaan niet door muren. De signalen weerkaatsen op harde oppervlaktes. Ze worden geremt door zachte materialen zoals tapijten, sofa’s etc. hetgeen het effect van het apparaat kan verminderen. Om een goed resultaat te behalen is het aan te bevelen het apparaat zo te plaatsen dat het niet gehinderd wordt door zachte materialen. Voor optimale resultaten, plaats het apparaat op 5-60 cm van de vloer. Specificaties: Beschermde oppervlakte tot 325m². Professionele kwaliteit: Metalen Behuizing Aansluitbaar op 220Vmet een adapter. Hierdoor kan u het toestel op een ideale locatie plaatsen Zichtbaar resultaat na 72 uur! (2 weken voor ratten). Maximaal verbruik van 0,4 Watt Indicatielampje Afmeting: 150x80x90mm (lxbxh) Hoorbaar op sommige frequenties. Instelbaar: 1.kleine insecten (vlooien) 2. grote insecten (kakkerlakken) 3. kleine zoogdieren (muizen) 4. grotere zoogdieren (ratten) 5. grote zoogdieren (marters) LET OP! Een aantal standen op de WK0600 zijn duidelijk hoorbaar voor mensen. De zwaarste stand (5/6) is zeer luid. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

 • BSI Stop hond & kat Spray – afweerspray voor buiten

  BSI Stop is een afweerspray tegen honden en katten. Doordat katten en honden na contact met het oppervlak kortstondig geïrriteerd raken, zullen ze de plekken gaan mijden. Uiteraard is het product uiteindelijk niet schadelijk voor de dieren.

  Gebruik:
  Door middel van de handige spray kunt u BSI Stop eenvoudig aanbrengen op de locaties die u wilt beschermen. Draai de spray van de fles open en vernevel het middel over de gewenste oppervlaktes. Het product is zo ontwikkeld dat deze zowel horizontaal als verticaal kan worden toegepast.

  U kunt het afweermiddel gebruiken om uw eigen huisdier op afstand te houden uit bijvoorbeeld uw mooiste stukje tuin. Indien u wilt voorkomen dat andere katten of honden uw tuin inkomen maakt u met het afweermiddel een soort barricade. Spray eenvoudig alle toegangswegen in en de dieren zullen vanwege de kortstondige irritatie op afstand blijven. BSI Stop is zo ontwikkeld dat het minder snel wegspoelt bij een regenbui.


  Inhoud: 800ml

 • Mobiele kattenverjager op batterijen – Isotronic

  Katten en honden verjagen was nog nooit zo makkelijk. Met deze mobiele kattenverjager van Isotronic verjaagt u de ongewenste gasten zonder probleem uit uw tuin of schuur. En dit allemaal zonder het gebruik van bijvoorbeeld chemische middelen. Door het geven van ultrasone signalen op verschillende toonhoogte worden de dieren verjaagt. Het apparaat werkt volledig op batterijen waardoor u niet beperkt bent in de plaatsing.

  Werkt op 4 type-C batterijen (niet meegeleverd)
  Oppervlakte: 40m2

 • Dierenverjager Solar -SWISSINNO 100m2

  De dierenverjager Solar verjaagt onder andere katten, honden, hazen en marters uit de tuin. Daarnaast worden ook reigers, (woel) ratten, mollen en wild door het ultrasoon signaal op afstand gehouden. Doordat de dierenverjager op zonne-energie werkt is een stroom adapter niet meer nodig.
  Wanneer de verjager onvoldoende zonlicht krijgt om op te laden kunt u gebruik maken van 4 AA batterijen. Daarnaast is dit product geschikt voor verschillende weertypes zoals regen, sneeuw, warm en koud.

  Gebruik:
  De dierenverjager Solar kan eenvoudig door middel van de roestvrijstalen pin in de grond worden geplaatst. Vervolgens stelt u de verjager in op de gewenste stand.
  U kan de stand instellen met de knop aan de rechterzijde van het apparaat. Door het detecteren van ongedierte middels infrarood schakelt het apparaat aan op het moment wanneer dat nodig is. De dieren zullen het geluid zeer vervelend vinden waardoor ze het gebied snel zullen verlaten.

  Oppervlakte: 100m2

 • Hot Exit Afweermiddel -BSI – Honden en katten

  BSI Hot Exit Afweermiddel tegen honden en katten. Het middel is gemaakt op een basis van Chilipeper wat de huisdieren op afstand houdt. Doordat katten en honden door de chilipeper kortstondig geïrriteerd raken, zullen ze de plekken gaan mijden. Uiteraard is het product uiteindelijk niet schadelijk voor de dieren. Het afweermiddel kan onder andere gebruikt worden ter bescherming van bloembakken, moestuinen, zaaibedden, sierplanten en afsluitingen. Bij het gebruik op tegels kan het product een rode kleur achterlaten. Hierdoor ziet u goed waar u al bent geweest. De kleur trekt binnen een aantal dagen weg. Uiteraard is het aan te raden dit eerst op een klein oppervlak te proberen.

  Gebruik:
  Vernevel het Hot Exit afweermiddel met een drukspuit. Zorg hierbij uiteraard voor uw eigen veiligheid wanneer er bijvoorbeeld wind staat.
  U kunt het afweermiddel gebruiken om uw eigen huisdier op afstand te houden uit bijvoorbeeld uw mooiste stukje tuin.
  Indien u wilt voorkomen dat andere katten of honden uw tuin inkomen maakt u met het afweermiddel een soort barricade. Spray eenvoudig alle toegangswegen in en de dieren zullen vanwege de kortstondige irritatie op afstand blijven. BSI Hot Exit is zo ontwikkeld dat het minder snel wegspoelt bij een regenbui.


  Inhoud: 2 Liter
  Oppervlakte: 120m2

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu