Producten om honden te verjagen

Bang voor honden? Of wilt u gewoon niet dat honden naar u toe komen? Of komen ze vaak in uw tuin? Dit is op te lossen met een honden verjager. Je kunt bijvoorbeeld honden verjagen met geur, honden verjagen met peper of met een fluitje honden verjagen. Maar u kunt ook voor honden verjagen ultrasoon geluid gebruiken, in plaats van met een fluitje honden verjagen. Hiervoor hoeft u zelf niets te doen, alleen het apparaatje ophangen. Dit product kunt u bij ons op de website bestellen. Dit werkt dus vele malen gemakkelijker dan honden verjagen met geur of honden verjagen met peper, wat u meerdere keren neer moet leggen op een plek.

Zonder fluitje honden verjagen en honden weren

In het bovenstaande stuk is al uitgebreid uitgelegd welke producten u kunt gebruiken voor het weren van honden. Maar heeft u meer last van katten in de tuin? Dan raden wij u aan om hier ongedierte producten voor aan te schaffen. U kunt bij ons terecht voor verschillende sprays met geur, waar katten niet tegen kunnen. Daarnaast verkopen wij ook producten waarmee u mollen en marters uit de tuin kunt houden. Dit zorgt er niet alleen voor dat de tuin netjes blijft, maar ook dat marters niet uw huisdieren zullen aanvallen. Bestel uw producten voor 16:00 uur en voor een bedrag van €40,00 of meer en u zult het product de volgende dag, gratis, in huis hebben.

 • Weitech Garden Protector 2 WK0052 katten en honden verjager

  Weitech Garden Protector 2 WK0052 katten & honden verjager

  Een verjager die voor vele doeleinde kan worden ingezet. Deze Weitech Garden Protector 2 WK0052 katten & honden verjager zorgt dat honden, katten, marters, konijnen, vossen en ratten jouw terrein niet meer ongewenst bezoeken. Zodra de infrarood detector een beweging waarneemt schakelt het apparaat gedurende 7 seconden aan. Het toestel geeft een ultrasoon geluid af waardoor de indringer schrikt en de locatie zal verlaten. De Flash ( optioneel te gebruiken ) verhoogt het schrikeffect.

  Beschermde oppervlakte tot 200m²

  De Weitech Garden Protector 2 WK0052 katten & honden verjager werkt op 4 batterijen of met de adapter WKT0052 die afzonderlijk verkrijgbaar is. De levensduur van de batterijen hangt af van het aantal activaties. De Weitech Garden Protector 2 WK0052 katten & honden verjager heeft 7 regelbare frequenties en is waterdicht en is daardoor bestand tegen regen, sneeuw, kou en warmte. De Infrarood detectie detecteerd de dieren in een hoek van 90° en tot een afstand van16m. De Weitech Garden Protector 2 WK0052 katten & honden verjager is eenvoudig te installeren met de bijgeleverde accessoires.

  4 d batterijen maar kan ook aan het lichtnet worden aangesloten d.m.v. de bijbehorende adapter (niet bijgeleverd). Indien u het op het lichtnet aansluit, heeft u er geen omkijken meer naar. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

  42.95
 • Knock off dierenverjager solar

  Knock off dierenverjager solar voor het verjagen van katten, honden, vossen, marters en konijnen Een verjager die voor vele doeleinde kan worden ingezet. Deze Knock Off solar dierenverjager zorgt dat honden, katten, marters, konijnen, vossen en ratten jouw terrein niet meer ongewenst bezoeken. Zodra de infrarood detector een beweging waarneemt schakelt het apparaat aan. Het toestel geeft een ultrasoon geluid af waardoor de indringer schrikt en de locatie zal verlaten. De Flash verhoogt het schrikeffect. De Knock Off dierenverjager werk op zonne-energie waardoor batterijen overbodig zijn. Bij het product is tevens een usb-laadsnoer geleverd. Voordelen • Bewegingsmelder en flits! • Ultrasoon geluid • Verjaagt honden, katten, vossen, marters, konijnen etc. uit tuin en erf! • Makkelijk te plaatsen • Werkt op zonne-energie .

  29.9939.95
 • Isotronic honden en katter verjager op batterijen.

  Isotronic honden en katten verjager op batterijen. De Isotronic honden en katten verjager op batterijen is een makkelijk te installeren verjager in en rond uw huis. De verjager geeft een zeer vervelende toon die niet te horen is door mensen.Informatie Type batterijen: 4 baby C batterijen Levensduur batterijen: -+ 12 maanden. Frequentie: 18 – 32 kHz Bereik: -+ 40 m2

  19.95
 • SWISSINNO Solar dierverjager 100m2

  Swissinno Dierenverjager Solar (nieuw) De Swissinno Dierenverjager is gecreeerd om allerlei dieren uit uw tuin of erf te weren.Deze verjager heeft een aantal nieuwe opties:Werkt op 4 AA batterijen en op Zonne-energie waardoor er geen adapter nodig is. 3 regelbare frequenties Waterdicht . Bestand tegen regen, sneeuw, koude en warmte Infrarood detectie in een hoek van 120° en een afstand tot 20m! Eenvoudig te installeren met de bijgeleverde accessoires. Beschermde oppervlakte tot 100m² (120 graden) Prachtig design. Kleur groen. Werkt tegen katten, honden, hazen, marters, reigers, (woel-)ratten, mollen en wild. Zeer krachtig ultrasoon signaal.

  44.99
 • Adapter Garden Protector 2 WKT052

  Weitech Garden protector adapter WKT052 Een speciale adapter WKT052 voor de Garden Protector 2 Super-Verjager. Hiermee heeft de verjager altijd de juiste spanning. Geen controle meer of batterijen vervangen dienen te worden en ideaal voor plaatsen die u niet regelmatig bezoekt. Let op: Werkt niet in combinatie met de Garden Protector 1 Lengte snoer is 1,5 meter lang.

  8.95
 • BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g.

  BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g.NIEUW: Nu voor Katten én Honden! BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g. strooikorrels voor buitenshuis. Krachtig ecologisch afweermiddel tegen honden en katten. Houdt ze weg van alle plaatsen waar je ze liever niet hebt. Kat en Hond weg bestaat uit natuurlijke korrels behandeld met planten extracten. De korrels vergaan in de aarde en leveren in zekere mate nog voedingsstoffen aan de plantenBSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g. voor opritten, paden, zaaibedden, bloembakken, speelzand,… BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g. is natuurlijk 100% product. BSI Kat en Hond WEG strooikorrels 600g. heeft een aangename geur. Dosering: 100 g / 10 m² Inhoud: 600gr.

  9.19
 • BSI Stop hond & kat Spray – afweerspray voor buiten

  BSI Stop hond Spray – afweerspray voor buiten Katten- en hondenafweer, voor buiten op een 100% natuurlijke basis BSI Stop hond Spray – afweerspray voor buiten is een unieke en sterke spray voor gebruik buiten. BSI Stop hond Spray – afweerspray voor buiten is langdurig actief. BSI Stop hond Spray – afweerspray voor buiten is voor zowel rechtopstaande als vlakke oppervlakken (ook op kooien, vuilniszakken, schuttingen, brievenbussen,…). BSI Stop hond Spray – afweerspray voor buiten is regenbestendig: spoelt veel minder weg met regen dan korrels of klassieke sprays.

  9.19
 • Hot Exit Afweermiddel tegen honden en katten voor buiten 2 l

  Hot Exit Afweermiddel tegen honden en katten voor buiten 2 liter Uniek en krachtig katten- & hondenafweermiddel voor gebruik buitenshuis Spray met contactwerking. Ideaal voor op gazon, aarde, zaaibedden, bloembakken, en op planten. (Niet op bleke tegels of muren wegens licht rode kleur). Langdurig actief. 100 % natuurlijk: bevat o.a. Chili-peper extract. Ongevaarlijk voor de huisdieren.Dosering: met 500 ml tot 30 m² Inhoud: 2 liter

  18.98
 • BSI Hot Exit Afweer spray tegen honden en katten

  BSI Hot Exit Afweer spray tegen honden en katten Uniek en sterke katten- & hondenafweermiddel voor gebruik buiten uw huis. BSI Hot Exit Afweer spray BSI Hot Exit afweer spray is een spray met contactwerking. BSI Hot Exit afweer spray is ideaal voor op gazon, aarde, zaaibedden, bloembakken en op planten. (Niet op bleke tegels of muren wegens licht rode kleur). BSI Hot Exit afweer spray is langdurig actief. BSI Hot Exit afweer spray is voor zowel rechtopstaande als vlakke behandeling. BSI Hot Exit afweer spray is 100 % natuurlijk: bevat o.a. Chili-peper extract. BSI Hot Exit afweer spray is ongevaarlijk voor de huisdieren. Dosering: met 500 ml tot 30 m²

  9.97
 • Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen

  Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen verjaag je allerlei soorten dieren De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. Dit apparaat is onschadelijk voor de mens, voor honden, katten, paarden, schapen, koeien, vogels en reptielen. Let op: de weitech ultrasone verjager met verschillende standen kan eventueel wel schadelijk zijn voor hamsters, woestijnmuizen en fretten (dus niet in de nabijheid plaatsen). Gebruik: Ultrasone trillingen gaan niet door muren. De signalen weerkaatsen op harde oppervlaktes. Ze worden geremt door zachte materialen zoals tapijten, sofa’s etc. hetgeen het effect van het apparaat kan verminderen. Om een goed resultaat te behalen is het aan te bevelen het apparaat zo te plaatsen dat het niet gehinderd wordt door zachte materialen. Voor optimale resultaten, plaats het apparaat op 5-60 cm van de vloer. Specificaties: Beschermde oppervlakte tot 325m². Professionele kwaliteit: Metalen Behuizing Aansluitbaar op 220Vmet een adapter. Hierdoor kan u het toestel op een ideale locatie plaatsen Zichtbaar resultaat na 72 uur! (2 weken voor ratten). Maximaal verbruik van 0,4 Watt Indicatielampje Afmeting: 150x80x90mm (lxbxh) Hoorbaar op sommige frequenties. Instelbaar: 1.kleine insecten (vlooien) 2. grote insecten (kakkerlakken) 3. kleine zoogdieren (muizen) 4. grotere zoogdieren (ratten) 5. grote zoogdieren (marters) LET OP! Een aantal standen op de WK0600 zijn duidelijk hoorbaar voor mensen. De zwaarste stand (5/6) is zeer luid. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

  41.95

Main Menu