Lijmplaten voor insecten Serre en Veranda (5 stuks)

5.75

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

5 Insecten lijmplaten voor Serre en Veranda BSI Ideaal om insectenplagen in serres en veranda’s onder controle te houden Witte vliegen, trips, vliegende bladluizen, mineervliegen, rouwvliegen ,…. zorgen vaak voor overlast en schade aan groenten en sierplanten in serres en veranda’s. De insecten worden onweerstaanbaar aangetrokken door de gele kleur en kleven vast. Deze lijmplaten zijn volledig gifvrij en blijven 6 tot 8 weken actief. * met gratis ophangclips * Zonder gif * Vangt witte vliegen, trips, vliegende bladluizen, mineervliegen, rouwvliegen etc

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay

Tegen insecten in serre & veranda. Dit is een set van 5 rechthoekige plaatjes die met lijm ingestreken zijn. Een eenvoudig systeem met bijzonder goede resultaten. Ook te gebruiken in volle grond om insectenplagen in een vroeg stadium te detecteren. Hoe ga je te werk: 1. Open de verpakking en trek de plaatjes van elkaar los. 2. Bevestig de speciale ophangclips aan de plaatjes. 3. Hang de plaatjes verspreid op tussen de planten. 4. De insecten worden aangetrokken en kleven vast. De voordelen van de BSI Insecten Lijmplaten: Volledig gifvrij Zeer effectief Snelle montage Vochtbestendig en tot 8 weken werkzaam.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

BSI

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Lijmplaten voor insecten Serre en Veranda (5 stuks)