Vlooien bestrijden

Producten om vlooien te bestrijden

Vlooien bestrijden in huis kan erg lastig zijn, maar met een middel van www.ongedierteproducten.nl is dit zeker goed te doen. U zult met een omgevingsspray vlooien bestrijden en hier geen last meer van hebben. BSI MiteSpray is hier speciaal voor gemaakt. Deze spray zorgt ervoor dat bloedluizen, vedermijten en vlooien allemaal zullen verdwijnen. Daarnaast kunt u ook voor de elektrische verjager gaan, die ervoor zorgt dat deze beestjes aan de hand van ultrasoon geluid afgeschrikt zullen worden. De vlooien bestrijden in huis kosten verschillen van €5,00 tot €29,00. De producten voor vlooien bestrijden in huis kosten meer bij het kopen van een elektrisch apparaat met ultrasoon geluid, dan bijvoorbeeld bij een anti-parasieten halsband voor honden.

Vlooien hond en vlooien kat

U kunt voor deze jeukende beestjes een vlooien hond halsband kopen. Dit zal vlooien bij uw hond afweren en op afstand houden. Daarnaast zullen vlooien uw kat ook niet veel plezier doen. Maar hoe herkennen we deze insecten? Ze zijn te herkennen aan de lengte van ongeveer drie millimeter, de rode/bruine/zwarte kleur en de lange pootjes. Deze insecten hebben lange pootjes en kunnen wel tot één meter ver springen, wat inhoudt dat ze zich makkelijk verplaatsen en het daarom ook moeilijker is om dit te bestrijden. Wanneer de ene vlo zich de ene plek bevindt, zal de vlo zich al snel op een andere plek bevinden.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu