Weren

 • Tesa InsectStop Standaard 1.10m x 1.30m Ramen

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa InsectStop Standaard 1.10m x 1.30m . Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Bevestigen:
  De installatie van de Tesa InsectStop Standaard 1.10m x 1.30m is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Indien noodzakelijk kan u de hor op de maat van het raam knippen. Vervolgens bevestigd u de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 1.10 x 1.30 Meter (op maat te knippen)

 • Tesa Vliegenhor Raam Open/Close 1.30m x 1.50m Zwart

  De oplossing voor ramen met rolluiken!

  De ideale oplossing voor ramen met rolluiken! Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Vliegenhor Raam Open/Close. Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Ophangen van de hor:
  De installatie van de Tesa Vliegenhor Raam Open/Close is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Bevestig de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Formaat: 1.30 x 1.50 Meter
  Kleur: Zwart

 • Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.30m x 1.50m WIT

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.30m x 1.50m. Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  De installatie van de Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.30m x 1.50m is zeer eenvoudig en zonder gereedschap. Bevestig de hor simpel met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een sterkte hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

 • Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m ZWART

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m. Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Plaatsing:
  De installatie van de Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Bevestig de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 1.70 x 1.80 meter
  Kleur: Zwart

 • Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m WIT

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m. Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Plaatsing:
  De installatie van de Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Bevestig de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 1.70 x 1.80 meter
  Kleur: Wit

 • Tesa InsectStop Standaard deur 2x – 0.65m x 2.20m

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa InsectStop Standaard deur. Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer weringsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld horren voor ramen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.
  De hor bestaat uit 2 delen waardoor u hier gemakkelijk door kunt lopen terwijl de insecten buiten blijven.

  Plaatsing:
  De installatie van de Tesa InsectStop Standaard deur is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Plak het meegeleverde haaktape aan het deurkozijn vast. Druk vervolgens de hor stevig aan met de meegeleverde druktool. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 2 x 0,65 x 2,20 meter
  Wasvoorschrift: 30°C

 • Tesa Vliegenhor Raam Comfort zwart 1.30m x 1.50m

  Houdt vliegen, muggen en andere insecten buiten!
  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Vliegenhor Raam Comfort zwart. Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Gebruik:
  De installatie van de Tesa Vliegenhor Raam Comfort zwart is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Bevestig de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 1.30 x 1.50 meter
  Kleur: Zwart

 • Solabiol Vliegende insectenspray

  Met Solabiol Vliegende insectenspray bent u binnen enkele ogenblikken van alle vliegende insecten af. De spray is speciaal bedoelt voor gebruik in huis en werkt zeer eenvoudig.

  Inhoud: 400ml
  Werkzame stof: piperonylbutoxine en pyrethrinen Gehalte: 1% resp. 0,2%
  Toelatingsnummer: 12391 N Toelating Nederland

 • Tesa InsectStop Standaard 1.30m x 1.50m Ramen

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa InsectStop Standaard 1.30m x 1.50m. Het zelfklevende klittenband zorgt ervoor dat deze hor zeer eenvoudig te plaatsen is. Voor andere afmetingen of alternatieven voor het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Plaatsing:
  De installatie van de Tesa InsectStop Standaard 1.30m x 1.50m is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Indien noodzakelijk kan u de hor op de maat van het raam knippen. Vervolgens bevestigd u de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 1.30 x 1.50 M
  Wasvoorschrift: 30°C

 • Klustervliegen val – professioneel – Clusterbuster

  Een professionele val voor het vangen en voorkomen van klustervliegen!
  Plaats de Clusterbuster bij het raam en vang tot wel 1.000 vliegen per val. De ecologische val bevat zeer fijn drijfzand waar de vliegen in weg zinken.

  • Langdurige werking
  • Geen chemische stoffen
  • 1 val per raam nodig

 • Vliegenval raamhoek wit – 2 stuks

  Doordat de meeste insecten overdag op het licht bij het raam afkomen is de Vliegenval raamhoek bijzonder effectief. Zodra de insecten de val invliegen zitten ze vast en gaan dood.

  Gebruik:
  De Vliegenval raamhoek is zeer eenvoudig in gebruik. Haal het beschermpapier van de lijmlaag en plaats de val in één van de onderste hoeken in het raam.
  Zorg ervoor dat u de val goed aandrukt. Zodra de val volledig bedekt onder de insecten zit dient u deze te vervangen. De maximale gebruiksduur van de val zit op 60 dagen.

  Werkt tegen: Vliegende insecten
  Inhoud: 2 stuks

 • LUXAN Pyrethrum plantenspray 400ml

  Voor de bestrijding van vretende en zuigende insecten in kamerplanten of in de siertuin gebruikt u LUXAN Pyrethrum plantenspray.


  Waar werkt de spray tegen:
  De spray werkt tegen verschillende insecten op kamerplanten of in uw siertuin. De spray kan worden gebruikt voor overlast van bladluis. witte vlieg, trips en rupsen.

  Gebruik:
  LUXAN Pyrethrum plantenspray is kant en klaar voor gebruik. De handige spuitfles zorgt voor een gemakkelijke toepassing. Spuit op kamerplaten of in de siertuin vanaf ongeveer 35 cm de planten in. Bevochtig de planten aan weerszijde. Zorg er wel voor dat de vloeistof er niet afdruipt. Doordat de spray over een flexibel ventiel beschikt kan de spuitbus in alle standen worden gebruikt. Wanneer nodig de behandeling herhalen.

  Inhoud: 400ml
  Werkzame stof: Piperonylbutoxide 0,6%, Pyrethrinen 0,12%
  Toelatingsnummer: 12447 N

 • Ecosect lijm strook 25 cm x 9 meter vliegenpapier

  Deze Ecosect lijm strook met optische lokwerking is tevens voorzien van een speciale lokstof voor alle vliegende insecten. De lijmstroken vangen bijvoorbeeld vliegen, fruitvliegen en motten! De lijmstrook vangt snel en milieuvriendelijk tot 100.000 vliegen per rol.

 • Tesa Lamellenhor Standaard 0.95m x 2.20m ZWART

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Lamellenhor Standaard. Dankzij het zelfklevende klittenband zijn deze lamellen eenvoudig te plaatsen. Voor meer insecten weringsoplossingen en raam horren verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Bevestiging van de Tesa Lamellenhor Standaard is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. De lamellen zijn eenvoudig in te korten aan de exacte deurbreedte. Vervolgens bevestigd u de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 0.95 x 2.20 meter
  Kleur: Zwart

 • Vliegenval raamhoek motief 4 stuks

  Doordat de meeste insecten overdag op het licht bij het raam afkomen is de Vliegenval raamhoek bijzonder effectief. Zodra de insecten de val invliegen zitten ze vast en gaan dood.

  Gebruik:
  De Vliegenval raamhoek is zeer eenvoudig in gebruik. Haal het beschermpapier van de lijmlaag en plaats de val in één van de onderste hoeken in het raam.
  Zorg ervoor dat u de val goed aandrukt. Zodra de val volledig bedekt onder de insecten zit dient u deze te vervangen. De maximale gebruiksduur van de val zit op 60 dagen.

  Werkt tegen: Vliegende insecten
  Inhoud: 4 stuks

 • Aeroxon Vliegenmanchet

  Dit Aeroxon Vliegenmanchet hangt u eenvoudig om bijvoorbeeld leidingen en buizen heen. De vliegen blijven vervolgens aan de reukloze en gifvrije lijm kleven.
  Ideaal voor het gebruik in bijvoorbeeld stallen.


  Inhoud: 12 stuks
  Afmeting: 10 x 32 cm

 • Tesa Lamellenhor Standaard Wit 0.95m x 2.20m WIT

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Lamellenhor Standaard. Dankzij het zelfklevende klittenband zijn deze lamellen eenvoudig te plaatsen. Voor meer insecten weringsoplossingen en raam horren verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Bevestiging van de Tesa Lamellenhor Standaard is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. De lamellen zijn eenvoudig in te korten aan de exacte deurbreedte. Vervolgens bevestigd u de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 0.95 x 2.20 meter
  Kleur: Wit

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu