Slakken bestrijden

Producten om slakken te bestrijden

Die kleverige beestjes, met een achtergelaten spoor van slijm.. Oh wat kan dit vervelend zijn! Vooral voor bepaalde planten in uw tuin. Slakken eten de bladeren op en laten u achter met planten vol met gaten. Erg zonde en daarom is slakken bestrijden belangrijk! Dit is onder andere te doen met slakkenkorrels. U kunt slakken bestrijden met zout, maar er is uiteraard een veel beter middel tegen slakken. Zo’n middel tegen slakken kunt u bij ongedierteproducten.nl bestellen in plaats van slakken bestrijden met zout. U kunt slakkenlokstof, kleefgel, weringstape, slakkenvallen en slakkenkorrels online kopen. De prijs hiervan verschilt van €6,95 tot €24,95 en de producten zijn zowel voor slakken in huis als voor slakken in de tuin te gebruiken.

Naaktslakken of slakken verjagen

Wilt u naaktslakken bestrijden? Gebruik dan ook daarvoor de producten die hierboven zijn opgenoemd. Slakken in de tuin is niet fijn en om u zo snel mogelijk hierbij te helpen, vragen wij u voor 16:00 uur te bestellen. Wanneer u dit heeft gedaan, zal het product de volgende dag bij u thuis bezorgd worden. Plaats een bestelling van €40,00 of meer en uw bestelling zal gratis worden verzonden.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu