Weren

Muggen verjagen

Muggen weren is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Bij ongedierteproducten.nl kunt u hier verschillende producten voor bestellen, waaronder een elektrische muggen verjager. Daarnaast verkopen wij horren en muggenlampen om muggen te weren. U kunt voor muggen verjagen citroen gebruiken, maar er zijn veel meer gemakkelijke manieren om hier vanaf te komen. Denk hierbij aan zelfklevend klittenband waar de mugjes aan vast blijven kleven, een vliegenzak waar ze niet meer uit kunnen komen of een spray tegen insecten. De prijs van de producten die wij verkopen verschilt van €4,95 tot €81,00. Voor €4,95 kunt u een muggenarmband kopen.

Muggen verjagen buiten of muggen verjagen terras? Muggen verjagen doet u zo!

Wilt u muggen verjagen buiten? Nou, muggen verjagen doet u zo… U kunt voor muggen verjagen terras lampen gebruiken. Deze lampen trekken deze lastige insecten aan en wanneer zij tegen het rooster aanvliegen, worden zij geëlektrocuteerd. Voor muggen verjagen citroen gebruiken is nu verleden tijd. Bestel voor 16:00 uur op onze website en u heeft het product de volgende dag in huis. Heeft u geen last van deze insecten, maar juist van motten of van mieren? Ook hier hebben wij genoeg ongedierte producten voor. Om mieren te bestrijden kunt u bijvoorbeeld mierenlokdozen, mierenpoeder of mierenspray aanschaffen. Zo komt u gemakkelijk van uw ongedierte af! Bestel voor meer dan €40,00 en u krijgt alle producten gratis thuis gestuurd met PostNL. U kunt ons altijd voor advies vragen over bepaalde artikelen. Dit kunt u doen tussen 10:00 uur in de ochtend en 15:00 uur in de middag. Wij wensen u alvast veel succes met het weren van deze prikbeestjes!

  • Anti muggenarmband 4 stuks

    Anti muggenarmband Deze armband is geimpregneerd met citroen-olieen waardoormuggen op veilige afstand blijven. Het bevat geen gif of chemicalien en is daardoor geschikt voor alle leeftijden. Voorkom muggenbeten op veilige, effectieve en natuurlijke wijze!- Efficiënt gedurende maximaal 240 uur- Mooi design met vrolijke kleuren- Eenvoudig te dragen om de pols, de enkel (van bijv. baby’s), kinderwagen en broeklus of riem

  • Weitech Elektrische Muggenverjager

    Elektrische muggenverjagerGeschikt om in alle kamers met inbegrip van de kinderkamer te gebruiken Beschermt tot 50m² Volumeregeling Werkt op 3 AA 1,5V batterijen Apart te bestellen. GEEN CHEMICALIËN , GEEN GIFZONDER CHEMISCHE STOFFEN Alleen bevruchte vrouwelijk muggen steken.De Mozzzkito Repel bootst de geluiden van de mannetjesmug na.Dit geluid kan effektief de vrouwelijke muggen wegjagen uit de omgeving. Schakel de elektrische muggenverjager aan, en kies het gewenste volume. Vaak wordt er overdag een hoger volume ingesteld en s’nachts een lager volume.

    12.95

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu