Producten om mieren te bestrijden

Heeft u mieren in huis of mieren in gazon? Ziet er natuurlijk niet zo fris uit en het kan erg vervelend zijn. Bij een mierenplaag moet u zeker mieren bestrijden. Bij bijvoorbeeld mieren in gazon worden er allemaal gangen gegraven onder de grond. Dit kan als gevolg hebben dat je gras of tegels omhoog gaan staan. Mieren bestrijden en mieren verdelgen kunt u op verschillende manieren doen. U kunt dit bijvoorbeeld doen door een rauwe ui te snipperen, witte peper te strooien of een kruidnagel in de grond bij de mierenplaag te steken. Maar u kunt ook gemakkelijk mierenlokdozen plaatsen of een mierenspray gebruiken. Veel mieren op de boom? Gebruik dan een boomlijmband om deze mierenbestrijding te starten.

Mieren bestrijden in huis

Mierenbestrijding is gebruikelijk bij een mierenplaag. Mieren verdelgen gaat gemakkelijk met een spray hiervoor. Deze spray werkt 6 tot 8 weken en is gemakkelijk in gebruik voor mieren bestrijden in huis of in de tuin. Naast mieren bestrijden kun je met andere producten van ongedierteproducten.nl ook andere insecten en ongedierte bestrijden. U kunt hierbij denken aan bedwantsen, marters bestrijden en onkruid verdelgen. Bestel voor vier uur in de middag uw producten en begin morgen meteen!

 • BSI mierenpoeder AMP 2MG500gr

  AMP 2 MG is zowel binnen als buiten te gebruiken voor de bestrijding van mieren.

  Werking: Strooi de korrels of giet de oplossing in de kieren van het mierennest of op de looppaden. De mieren zullen vervolgens het middel mee terugnemen naar het naast. Vervolgens wordt het nest op deze wijze van binnenuit uitgeroeid, dit kost ongeveer 2 tot 3 weken. Met ongeveer 3 á 4 dagen kan de vermindering van het aantal mieren worden waargenomen. Indien u na 2 á 3 weken nog overlast hebt kunt u het proces herhalen.

  Toepassing
  • Als poeder, strooi het poeder op de looproutes en in het mierennest. Gebruik ongeveer 20 gram (1 dop) per vierkante meter.
  • Als gietmiddel, verdun 20 gram met 1 liter water en giet dit in en om het nest.
  • Als spuitmiddel, los 100 gram mierenpoeder op in 5 liter water. Deze wijze van toepassing mag alleen binnen worden gebruikt.

  Inhoud: 500 gram
  Werkzame stof: Acetamiprid 0,2%
  Toelatingsnummer: NL-14589N / BE 4909B

  13.95
 • Bayer Piron Pushbox mierenlokdozen

  Bayer Piron PushboxIndrukken- en klaar! De Bayer mierenlokdozen zijn verpakt per 2 mierenvallen. De mierenlokdozen hebben een mooi strak design en zijn te gebruiken binnes- en buitenshuis. Mieren lopen altijd via vaste routes(mierenstraat) naar hun nest. Plaats de Bayer mierenlokdoos langs deze mieren straat vlak bij het mierennest voor een effectief en snel resultaat. De mierenlokdoosjes zijn goed voor een oppervlak van 4m2. Toelatingsnummer: 13526N Werkzamestof: imidacloprid 0,3/kg Inhoud: 2 Bayer mierenlokdoosjes

  5.35
 • BAYER tegen Kruipende insecten

  Mieren en kruipend ongediertespray is na toepassing nog enkele weken actief. Hierdoor Bayer producten zeer effectief om mieren en andere hardnekkige insecten, zoals kakkerlakken en zilvervisjes te bestrijden. Gebruik: De Bayer producten blijven 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Werkzamestof: permethrin en tetramethrin Gehalte: 0,25% resp. 0,05% Toelatingsnummer: 12932 N Toelating Nederland.Werkt actief tegen kakkerlakken, zilvervisjes, papiervisjes, pissebedden, mieren, bedwants, torren, kevers, vliegen, wespen etc..

  12.95
 • LUXAN Vermigonspray tegen Kruipende insecten

  Luxan Vermigonspray tegen kruipende insectenLuxan Vermigon Spray is inzetbaar tegen diverse kruipende insecten zoals mieren, kakkerlakken, vlooien, pissebedden en tapijtkevers. Tevens kan Vermigon Spray worden ingezet om wespennesten te bestrijden. Door de spuitlans is een eenvoudige toepassing goed mogelijk. De lange nawerking voorkomt gedurende een aantal weken nieuwe overlast. Werkzame stof: tetramethrin en permethrinGehalte: resp. 0,05% en 0,25%

  10.45
 • BAYER Mierenpoeder 100gr. – Biologische en effectief

  Bayer Biologisch Mierenpoeder Bayer mierenpoeder ter bestrijding van mieren binnen- en buitenshuis nu geheel biologisch! Gaat zeer effectief mierennesten te lijf. Mierenpoeder is een strooipoeder. Strooi Mierenpoeder ter voorkoming van het binnenkomen van mieren in huis bij voorkeur direct in de buurt van nestopeningen en op de looppaden van de mieren. Indien nodig de behandeling na enkele dagen nogmaals uitvoeren. Het mierenpoeder verstoort het natuurlijke gedrag van de mieren zodanig dat ze het nest niet meer terug kunnen vinden Bij gebruik buitenshuis bij voorkeur alleen toepassen bij droge weersomstandigheden. Let op! Na gebruik handen wassen. Inhoud: 100gr

  9.95
 • BSI mierenmiddel (Vloeibaar)

  BSI mierenmiddel (Vloeibaar) Mieren veroorzaken overlast op paden, terrassen, in muurvoegen, in gazons en binnenshuis. Ze bijten spelende kinderen, hun nesthopen hinderen bij het maaien,…. Met dit krachtig ecologische mieren middel van BSI, dat reeds effectief is na 1 minuut, maak je er snel een einde aan je mierenoverlast! Op gevoelige materialen (bv. marmer, blauwe hardsteen) eerst een test doen op vlekvorming. Eventuele vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen met water en schuurborstel. Gebruik: Dosis: met 1L tot 160m² aangetaste oppervlakte. Met de drukspijt: 300 ml in 8 à 10l water voor 50 m². De te behandelen oppervlakken of het gras goed bespuiten waar mieren voorbijkomen en waar mierennesten aanwezig zijn. Herhalen wanneer mieren weer aanwezig zijn. Met de gieter: 150 ml in 10l water voor 15 m². Flink begieten waar mieren en mierennesten schade aanrichten (opgehoopte aarde en gazonzode). Herhalen wanneer mieren weer aanwezig zijn.

  14.99
 • Mierenlokdoos Luxan – 2 stuks

  Kant en klare lokdoos tegen mieren

  De Luxan mieren lokdoos kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ideaal voor op bijvoorbeeld een terras.

  Gebruik: Open de Luxan mierenlokdoos door aan de zijkant met een metalen voorwerp het perforatie gat in te drukken.
  Plaats de mierenlokdoos op de vaste routes van de mier en laat deze minimaal 1 week op dezelfde plaats staan. De mieren zullen het middel meenemen naar het mierennest waarna het gif zijn werk doet en het nest van binnenuit uit zal roeien.
  Hoeveelheid: 1 lokdoosje per 10m2 plaatsen.
  Inhoud: 2 stuks
  Toelatingsnummer: 13182 N
  Werkzame stof: spinosad Gehalte: 0,08%

  5.65

Main Menu