Solabiol Mierenlokdoos – 2 stuks

5.95

Uitverkocht

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Met de Solabiol Mierenlokdoos bestrijdt u het hele nest

De mierenlokdoos Solabiol is een gebruiksklaar product en wordt geleverd in een verpakking van 2 stuks.

Gebruik:
Plaats de lokdoos eenvoudig waar veel mieren worden waargenomen en laat deze hier minimaal een week staan. De mieren nemen het middel vervolgens mee naar het nest waardoor dit van binnenuit bestreden wordt.

Oppervlakte:
Kleine mierenplaag: 1 Lokdoos per 12m2
Grote mierenplaag: 2 Lokdozen per 12m2

Vergelijk
SKU: 1362 Categorieën: ,

Solabiol Mierenlokdoos

De Solabiol Mierenlokdoos wordt geleverd in een verpakking van 2 stuks. Het gebruik van de lokdozen is zeer eenvoudig. De lokdozen zijn zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.

gebruik

Mieren lopen altijd via vaste routes naar hun nest. Dit wordt ook wel de mierenstraat genoemd. Plaats de Solabiol Mierenlokdoos langs deze straat. Zorg ervoor dat deze vlakbij het mierennest staat. Dit zorgt voor een effectief en snel resultaat. De lokdoosjes zijn goed voor een oppervlak van wel 12m2 bij een kleine plaag. Wanneer de overlast groter is adviseren wij 2 lokdozen gebruiken.
Het actief maken van de lokdoos is eenvoudig; indrukken en klaar!

Overlast van mieren

Mieren veroorzaken overlast op bijvoorbeeld paden, terrassen, in muurvoegen, in gazons en binnenshuis. De gangenstelsels welke de mieren maken zijn enorm waardoor bijvoorbeeld het terras instabiel kan worden. Voor het oplossen van mierenoverlast kunt u ook gebruik maken van bijvoorbeeld mierenmiddel.

Mieren

Mieren zijn sociale insecten die een kolonie vormen. De meeste Nederlandse mierensoorten bouwen het nest in een zachte bodem of in holle bomen. De mierenkolonie bestaat meestal uit één koningin, werksters (ook allemaal vrouwtjes), jonge mannetjes en maagdelijke koninginnen. De grootste groep zijn de werksters, die samen de werktaken verdelen. Wanneer het mierennest groot genoeg is, wordt een lichting van de opgroeiende larven opgekweekt tot mannetjes en koninginnetjes.
Koninginnen en mannetjesmieren hebben vleugels om de zogenoemde ‘bruidsvlucht’ uit te voeren. Op dat moment spreken wij over vliegende mieren. De soms enorme wolken van mieren bestaat dus enkel uit mannetjes en koninginnen. In de lucht paren deze, waarna de mannetjes sterven en de koninginnen nestplaatsen zoeken om een nieuwe kolonie op te richten. Dit kan al vliegend gedaan worden, zodat zelfs in bloembakken 10 meter boven de grond mierennesten kunnen ontstaan.
Mierennesten bestaan uit een enorme gangenstelsels. Zij maken hiermee je terras en tuin instabiel.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Solabiol Mierenlokdoos - 2 stuks

Solabiol Mierenlokdoos - 2 stuks

5.95