Neten bestrijden

Producten om neten te bestrijden

Neten herkennen en daarna neten bestrijden? Dat kan! Neten zijn de eitjes van luizen die binnen zeven tot tien dagen uit kunnen groeien. Hier komen natuurlijk de luizen uit. Dit moet je proberen te voorkomen, want dit kan echt enorme jeuk geven en heel wat werk schelen. Luizen houden er namelijk van om van het ene hoofd, naar een andere plek te gaan. Hierbij kun je meteen je bed wassen, alle kleren wassen, kleedjes wassen en je hele familie, vrienden en huisdieren checken of zij ook luizen hebben. Ook huisdieren kunnen inderdaad neten hebben. U kunt neten herkennen aan de cocon-vorm. Deze zitten echt aan het begin van je haar en vaak achter de oren of in de nek.

Neten doden, neten verwijderen of neten behandelen

Neten doden, neten verwijderen of neten behandelen kan gemakkelijk, maar het kost wel zeker wat tijd! Het is zoals hierboven al vermeld, niet alleen het schoonmaken van je hoofd met bepaalde shampoos, maar ook alles waar je bent geweest en waar neten en/of luizen in kunnen vallen en plakken. Bij honden en katten kun je neten voorkomen door ze een anti-parasiet halsband om te doen. Neten bestrijden kun je niet alleen doen door water en een netenkam te gebruiken, neten bestrijden vergt wel wat meer. Naast producten voor de eitjes, hebben wij ook producten waarmee u luizen kunt bestrijden. Geen last van jeuk? Maar wel muizen in huis? Ook voor dat ongedierte kunt u terecht bij ons. Bestel voor meer dan €40,00 en voor 16:00 uur en u ontvangt de bestelling gratis, meteen de volgende dag in huis.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu