Luizen bestrijden

Producten om luizen te bestrijden

Mensen en dieren kunnen last hebben van luizen. Luizen kun je herkennen aan de neten waar het allemaal mee begint. Het is erg moeilijk om te zien, maar je kunt het ook wel goed voelen. Je krijgt namelijk enorme jeuk op je hoofd. Dit kan zich uitbreiden naar plekken die kunnen ontsteken, omdat je maar blijft krabben. Ook bij honden en katten kan dit erg lastig zijn en zie je de hond en kat telkens krabben. Hoofdluizen hebben zes poten en kun je meestal vinden op plekken als achterin de nek of achter de oren. Oh oh, het is zo vervelend. Maar wat te doen tegen luizen en hoe kun je luizen bestrijden?

Luizen bestrijden en luizen behandelen met het beste middel tegen luizen

Ja… wat te doen tegen luizen en hoe kunt u luizen bestrijden. Goede vraag. Bij ongedierteproducten kunnen wij u hier wel antwoord op geven, onder andere door het gebruik van een luizenkam. Het beste middel tegen luizen is natuurlijk het kunnen voorkomen van luizen met bijvoorbeeld een anti parasiet halsband voor honden en katten. Daarnaast kun je als mens ook voorkomen dat je luizen krijgt door bijvoorbeeld nooit een borstel van een ander te gebruiken, de jas onder een luizencape te hangen of minimaal 15 centimeter van elkaar af te hangen. U kunt morgen meteen beginnen, met bijvoorbeeld de luizenkam, wanneer je voor 16:00 uur op onze website hebt besteld!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu