Fruitvliegjes val driehoek Wit

12.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Vang tot 1500 fruitvliegen met deze professionele Natural Catch fruitvliegjes val!

Gebruik: Prik de gaatjes door met behulp van een stokje en plaats waar u overlast heeft. Met één val kan u tot wel 1500 fruitvliegjes vangen.
Deze val wordt ook voor de professionele bestrijding gebruikt in bijvoorbeeld in de levensmiddelenindustrie, bierbrouwerijen, keukens of fruithandels.

Afmeting: 10 x 10 x 5cm (driehoekig)

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Fruitvliegjes val driehoek

Deze Fruitvliegjes val driehoek vangt tot wel 1500 fruitvliegjes weg. De lokstof heeft een werking van ongeveer 30 dagen.
Dankzij de gepatenteerde vorm staat deze val altijd stabiel en loopt u geen risico op morsen.
De lokstof in deze fruitvliegjes val bevat geen toxische stoffen en is daardoor altijd veilig te gebruiken.

Waar te gebruiken?

Prik met een stokje (bijvoorbeeld een satéprikker) de gaatjes van de Fruitvliegjes val driehoek door en plaats de val op de plek waar u de overlast ondervind, dankzij de driehoekige vorm staat de val op nagenoeg elke plek stabiel.
De val is zowel voor de professionele bestrijding als thuis-gebruik geschikt. In de professionele bestrijding wordt de val vaak toegepast in keukens, bierbrouwerijen, fruithandels en de levensmiddelenindustrie.

De fruitvlieg

De fruitvlieg leeft slechts enkele weken maar aangezien het vrouwtje eenmaal bevrucht tussen de 30 en 50 eitjes per dag kan leggen zorgt dit al snel voor behoorlijke overlast.
Bovendien zijn fruitvliegjes schadelijk doordat ze bacteriën en schimmels verspreiden. Naast de fruitvlieg val bieden wij voor de bestrijding ook sprays aan.

Tips tegen fruitvliegjes

Naast het gebruik van de Fruitvliegjes val driehoek is het voorkomen uiteraard zeer belangrijk. Er zijn een aantal tips waarmee u de overlast van fruitvliegjes kunt voorkomen. Denk hierbij aan het schoonhouden van uw aanrechtblad, kookplaat of eettafel. Wanneer u de afwas met de hand doet, zorg dan dat u geen afwasmiddel met fruitgeur gebruikt. Hier worden de fruitvliegjes namelijk door aangetrokken. Daarnaast is het belangrijk om etensresten direct in de GFT bak te gooien en niet in bijvoorbeeld de afvalemmer in de keuken.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Killgerm

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Fruitvliegjes val driehoek Wit

Fruitvliegjes val driehoek Wit